Son Konular

Yumurtalı Ekmek (Baharatlı Ve Yumuşacık Vazgeçemeyeceğiniz Tarif Olacak)

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Yumurtalı Ekmek (Baharatlı Ve Yumuşacık Vazgeçemeyeceğiniz Tanım Olacak) Tanımı İçin Malzemeler
1 tane bayat ekmek
3 adet yumurta (birtakım sarısını kullandığım için,her ikisini kullanırsanız 2 tane kâfi olur)
2 yemek kaşığı (dolu dolu) sulu yoğurt
1 çay kaşığı toz kırmızı biber
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı kimyon
2 çay kaşığı kuru nane
Yarım çay kaşığı karabiber
Sıvı yağı

Yumurtalı Ekmek (Baharatlı Ve Yumuşacık Vazgeçemeyeceğiniz Tanım Olacak) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak ekmekleri dilimliyoruz.
Geniş bir kaseye sıvı yağ hariç tüm materyalleri ekleyip güzelce karıştıralım.
Tavaya sıvı yağı ekleyelim,ocağın altını açıp biraz kızdıktan sonra dilimlenmiş ekmekleri sırayla yaptığımız karışıma tek taraflı batırıp tavaya koyalım pembeleşinceye kadar pişirelim.
Pişen ekmekleri havlu peçete serdiğimiz tabağa yağın fazlalığını çekmesi için aksi koyalım sonra servis edelim.
Şimdiden afiyet olsun

Yumurtalı Ekmek (Baharatlı Ve Yumuşacık Vazgeçemeyeceğiniz Tanım Olacak) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
S

Yahni Yemeği (Koyun Etinden Düdüklü Tencerede Lokum Gibi Yumuşacık)

S

Şanlı Urfa Usulü Şıllık Tatlısı

Benzer Konular

S
  • Soru Soru
Sahurluk Yumurtalı Ekmek (Fırında) Tanımı İçin Malzemeler 2 adet somun ekmek 5 adet yumurta Kaşar peyniri Lor peyniri Yarım demet maydanoz Yarım demet dereotu 1 çay bardağı süt Yarım çay bardağı sıvı yağ Tuz pulbiber (İstediğiniz baharatlarda olabilir) Sahurluk Yumurtalı Ekmek (Fırında) Tanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
SoruCevap
S
T
  • Soru Soru
Yumurtalı Sütlü Peynirli Ve Baharatlı Ekmek Kızartması Tanımı İçin Materyaller 1 adet yumurta 1 çorba kaşığı tepeleme un 1 çay bardağından 2 parmak eksik süt benim laktozsuzdu 2 çorba kaşığı peynir ben ezine kulandım Dilimlenmiş ekmek Az nane pul biber biraz maydanoz istek ettiğiniz kadar Peynir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
19
theking
T
Bayatlamış ekmekleri nasıl değerlendirebiliriz? Bayat Ekmek İle Ne Yapılır? - Bayat Ekmek Pizzası - Fırında Sarımsaklı Ekmek. - Maydanozlu Ekmek Dilimleri. - Fırında Kremalı Ispanaklı Ekmek Pizzası - Zeytinyağlı Çeşnili Fırında Ekmek Dilimleri. - Fesleğenli Domatesli Ekmek Dilimleri. - Sade Ve...
Cevaplar
1
Görüntüleme
7
S
  • Soru Soru
Muhteşem Yumuşacık Pastane Poğaçası ( Deneyin Bayılacaksınız) Tanımı İçin Malzemeler Ön mayası için 1 kaseye; Yarım su bardağı ılıktan biraz sıcak su 1 paket yaş maya yada kuru maya 2 yemek kaşığı dolusu toz şeker Diğer gereçler; 1 su bardağı ılık süt yada ılık su 1 çay bardağı sıvı yağı 1 su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Mayalı Üzere Yumuşacık Mayasız Poğaça (Bu Tanımdan Şaşmayın) Tanımı İçin Malzemeler 2 su bardağı ılık süt, 1 çay bardağı sıvı yağı, 2 adet yumurta akı (Sarıları üzeri için) 50 gram oda sıcaklığında bekletilmiş yumuşamış tereyağı yada margarin, 3 yemek kaşığı dolusu yoğurt 2 yemek kaşığı dolusu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
SoruCevap
S
  1. Konular

    1. 1.281.135
  2. Mesajlar

    1. 1.678.651
  3. Kullanıcılar

    1. 31.777
  4. Son üye

Geri
Üst Alt