Son Konular

  • SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

    Değerli Forum Üyeleri,

    Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 87. yıl dönümünde (10 Kasım 1938), minnet ve rahmetle anıyoruz.

    SAAT: 09:05

    "Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

    Ruhu Şad Olsun.

    10 Kasım 2025 | [ ForumSitesi.Com.TR / Yönetim Ekibi]

Yumurtalı Ekmek

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

Ispanaklı Gül Tatlısı

T

Ev Yapımı Cikolata

T

theking

Yumurtalı Ekmek Tanımı İçin Gereçler
5 adet yumurta
3 yemek kaşığı süt
2 çay kaşığı tuz
1 adet ekmek dilimlenmiş (1 gün kalmış olunca daha hoş oluyor)
Kızartmak için;
1 çay bardağı sıvı yağ

Yumurtalı Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Kahvaltı sofralarımızın vazgeçilmezi 7 den 77 ye herkesin sevdiği lezzetimiz.
Birinci evvel yumurta, süt ve tuzumuzu derin ve geniş bir tabakta bir hoş çırpıyoruz.
Akabinde dilimlenmiş ekmeklerimizi yumurta sosumuzda bir çatal yardımıyla altını üstünü yumurtalıyoruz.
Orta ateşte kızdırılmış yağımızda ekmeklerimizi kızartıp servis tabağına alıyoruz.
Afiyetler olsun.

Yumurtalı Ekmek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
T

Ispanaklı Gül Tatlısı

T

Ev Yapımı Cikolata

  1. Konular

    1. 1.284.055
  2. Mesajlar

    1. 1.687.161
  3. Kullanıcılar

    1. 32.591
  4. Son üye

Geri
Üst Alt