Son Konular

Yumurtalı Fasulye Kavurması (Konserve)

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Yumurtalı Fasulye Kavurması (Konserve) Tanımı İçin Malzemeler
1 /2 kg fasulye
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1 adet küçük soğan
1 adet yumurta
1 yemek kaşığı sıvı yağ
1 çay kaşığı pulbiber
1 tatlı kaşığı tuz
Yarım tatlı kaşığı salça

Yumurtalı Fasulye Kavurması (Konserve) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Önceden yaptığımız şişe konservemizi açıp, bir süzgeçten az bir suya tutuyoruz.
Sonra tenceremize sıvı yağ ile soğanı alıyoruz pembeleşene kadar kavuruyoruz salçamızı az bir suyla açıp, döküyoruz.
Üstüne fasulyelerimizi ekleyip, baharatlarını da ek ediyoruz, kısık ateşte pişiriyoruz.
Ayrı tavada yağda yumurtamızı pişirip, pişen fasulyemize ekleyip, karıştırıyoruz. Afiyet olsun.
Yumurtalı Fasulye Kavurması (Konserve) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
S

Sadece 2 Malzemeyle 5 Dakikada (Susam Krokan)

S

Alman Usulü Vişneli Cheesecake

Benzer Konular

S
  • Soru Soru
Nefis Taze Fasulye Kavurması Tanımı İçin Malzemeler Yarım kilo taze fasulye 1 orta uzunluk soğan 1 yemek kaşığı salça 3 yemek kaşığı sıvı yağ Tuz ve karabiber Nefis Taze Fasulye Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle taze fasulyeyi az tuzlu suda biraz yumuşayıncaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Taze Fasulye Kavurması Tanımı İçin Malzemeler 500 gram taze fasulye 1 büyük uzunluk soğan 2 diş sarımsak Yarım çay bardağı sıvı yağ Yarım çay bardağı zeytinyağ Tuz, karabiber, pulbiber Taze Fasulye Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Fasulyeler yemeklik doğranır sıcak suda beş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Tam Ekmek Banmalık Harika Lezzette Kabak Kavurması Tanımı İçin Malzemeler 1 kilo kabak 1 tane yemeklik doğranmış kuru soğan 1 tane kapya biber 1 tane domates 2 tane yeşil biber 1 demet maydanoz 1 tutam kuru reyhan 3 diş sarımsak içine doğranacak Yarım yemek kaşığı domates ,yarım yemek kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
SoruCevap
S
T
  • Soru Soru
Bol Malzemos Tanımı İçin Materyaller 1 su bardağı su 1 paket kuru maya 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı şeker Yarım çay bardağı sıvı yağ 2.5-3 su bardağı un 1 tatlı kaşığı salça 1 çay kaşığı kekik 1 su bardağı kaşar peyniri 1 adet domates 2-3 adet yeşil biber 250 gram mantar 200 gram konserve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
theking
T
S
  • Soru Soru
Muhteşem Sosuyla Fellah Köftesi Tanımı İçin Malzemeler 2 çay bardağı ince bulgur 2 çay bardağı su 1 kahve fincanı irmik 2 adet haşlanmış patates 2 tepeleme yemek kaşığı un 1 adet yumurta 1 yemek kaşığı salça ( ben karışık antep salçası kullandım ) 1 tatlı kaşığı tuz Sosu için; Yarım çay bardağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
SoruCevap
S
  1. Konular

    1. 1.281.728
  2. Mesajlar

    1. 1.679.957
  3. Kullanıcılar

    1. 31.871
  4. Son üye

    1. arf
Geri
Üst Alt