S
SoruCevap
Guest
Yumurtalı Kısır Tanımı İçin Malzemeler
2 su bardağı kısırlık bulgur,2 adet soğan
1 çorba kaşığı domates salçası
1 çorba kaşığı biber salçası
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Nar ekşisi
Limon suyu
Tuz
Pulbiber
Yarım demet maydanoz
2 adet yumurta
1 demet taze soğan
Yumurtalı Kısır Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bulguru üzerini geçecek kadar sıcak suyla ıslatalım, soğanı yemeklik doğrayalım.
Islatmış olduğumuz bulgurun üstüne ek edelim domates ve biber salçasını, tuzunu ve baharatlarınıda ekleyelim.
İnce ince doğradığınız taze soğanı, maydanozu katıp, karıştıralım.
Bir tavada 2 yumurtayı, yarım çay bardağı sıvı yağda pişirelim ve kısırımıza ek edelim güzelce yoğurup, servis yapalım. Afiyet olsun.
Yumurtalı Kısır Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 su bardağı kısırlık bulgur,2 adet soğan
1 çorba kaşığı domates salçası
1 çorba kaşığı biber salçası
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Nar ekşisi
Limon suyu
Tuz
Pulbiber
Yarım demet maydanoz
2 adet yumurta
1 demet taze soğan
Yumurtalı Kısır Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bulguru üzerini geçecek kadar sıcak suyla ıslatalım, soğanı yemeklik doğrayalım.
Islatmış olduğumuz bulgurun üstüne ek edelim domates ve biber salçasını, tuzunu ve baharatlarınıda ekleyelim.
İnce ince doğradığınız taze soğanı, maydanozu katıp, karıştıralım.
Bir tavada 2 yumurtayı, yarım çay bardağı sıvı yağda pişirelim ve kısırımıza ek edelim güzelce yoğurup, servis yapalım. Afiyet olsun.
Yumurtalı Kısır Tanımı Fotoğraflı Yapılışı