Yunus Emre Torun kimdir?
1980 yılında İstanbul'da doğan Yunus Emre Torun, yükseköğrenimini Marmara Üniversitesi, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'nde gerçekleştirmiştir. Bu okuldan 2002 yılında mezun olan Yunus Emre Torun, 2003 yılında UC Berkeley Üniversitesinde dil eğitimini tamamlamıştır.
Ömer Faruk Torun kimdir?
kurucu ortaklarındandır. 1961'de Afyon – Sincanlı'da doğdu. 1982'de İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. 1983'teki avukatlık stajının ardından ağırlıklı olarak ticaret hukuku, şirketler hukuku, banka ve sermaye piyasası hukuku, icra-iflas hukuku alanlarında avukatlık yapmaktadır.
Neslihan Torun Kaya kimdir?
1983 İstanbul doğumlu Neslihan Torun Kaya, İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Torunlar GYO İcra Kurulu Üyesi olan Kaya ,oniki yıldır gruba ait alışveriş merkezlerinin kiralama yöneticiliğini yapmaktadır.
Torunlar Holding sahibi nereli?
Torunlar Holding sahibi nereli?
Yönetim Kurulu – Torunlar GYO. 1950'de Erzincan – Kemah'ta doğdu.
Torun Center nereli?
Torun Center nereli?
Torun Tower
Konum | Şişli
Şehir | İstanbul
Ülke |
Koordinatlar | Lua hatası 769 satırında Modül:Koordinatlar: attempt to index local 'entity' (a nil value).
Torun abi kimdir?
1950 yılında Erzincan'ın Kemah İlçesi'nde doğmuştur. 1975 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesinden mezun olan Torun, 1976 – 1982 yılları arasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda İş Müfettişliği yapmıştır.
Torunlar Genel müdür?
Aziz Torun (20 Eyl 1996–)Torunlar GYO / CEO
Fikri Ayanoğlu Kimdir?
Fikri Ayanoğlu: Mali Müşavir. Tekeler semtinden. Torunlar Holding'in Mali Danışmanı. Berat Sipahi: Koç Holding'in önemli şirketlerinden Opar'ın Genel Müdürlüğü'nü yaptı.
Zeynep Torun kimdir?
Zeynep Torun kimdir?
TED İstanbul Koleji ve Kadir Has Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı mezunu Zeynep Torun, mevcut ve geliştirdiği projeler ile büyümesini sürdüren Torunlar GYO'nun iletişim ve pazarlama çalışmalarından sorumlu İcra Kurulu Üyesi olarak görev yapacak.
Mehmet Torun kaç çocuğu var?
Mehmet Torun kaç çocuğu var?
Mehmet Torun evli ve 3 çocuk sahibi. Başkentgaz'ın sahibi Torunlar GYO'nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Torun, Başkentgaz'ın Kızılay'ya yaptığı bağış konusunda soruları cevapladı.
Torunlar GYO sahibi nereli?
A.Ş., Nokta İnşaat A.Ş.'de Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Netsel Turizm A.Ş.'de Yönetim Kurulu Üyesi olarak devam etmektedir. Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. kurucu ortaklarındandır. 1961'de Afyon – Sincanlı'da doğdu.