haberci
Meraklı Üye

Manisa'da Görev Süresi Sonlanan Kaymakama Veda Yemeği
Manisa'nın Yunusemre ilçesindeki görev süresi sona eren Kaymakam Atilla Kantay, Muradiye Organize Sanayi Bölgesi tarafından düzenlenen özel bir veda yemeğinde konuk oldu.
Muradiye Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık, Manisa'daki görevini başarıyla tamamlayan Kaymakam Atilla Kantay için özel bir veda programı düzenledi. Yemeğe ev sahipliği yapan Kıvırcık, Kantay'ın Yunusemre ve Muradiye OSB'ye katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.
Katılımcılar, duygusal bir atmosferde buluşarak yemek sonrasında bir araya geldi ve Kantay'a Muradiye OSB Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık tarafından plaket takdim edildi. Başkan Kıvırcık, "Kaymakamımızın özverili çalışmaları bölge için büyük önem taşıyor. Yeni görevinde başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu.
Atilla Kantay ise, "Manisa'da görev yapmak benim için gurur vericiydi. OSB'nin etkili yönetimiyle iş birliği yapmak keyifliydi. Her zaman destek vermeye hazırım" diyerek memnuniyetini dile getirdi.
Organizasyona OSB yöneticileri, sanayiciler ve kurum müdürleri de katılım gösterdi. - MANİSA