Son Konular

Yunusemre Mesleki Eğitim Merkezi 2024-2025 Eğitim Yılını Başarıyla Sonlandırdı

Credits
1.230.245
white.jpg

Manisa'da faaliyet gösteren Maxion İnci Jant Grubu, 2017 yılında Milli Eğitim Bakanlığı ve İnci Vakfı iş birliğiyle kurulan Yunusemre Mesleki Eğitim Merkezi'nde nitelikli eleman yetiştirmeye devam ediyor. Bu yıl 17 öğrencisini daha mezun eden merkez, aynı zamanda ilk kez 2 kız öğrenciye de diplomalarını verdi.

Yunusemre Mesleki Eğitim Merkezi, otomotiv yan sanayi sektörüne yönelik dört yıllık bir eğitim programı sunuyor. Öğrenciler, teorik bilgilerini atölye çalışmaları ve saha uygulamalarıyla pekiştirirken, Maxion İnci Jant Grubu tesislerinde de gerçek iş deneyimi kazanma fırsatı buluyor.

Merkezdeki eğitim programları arasında CNC operatörlüğü, bilgisayarlı makine imalatı ve makine bakım onarımı gibi alanlarda eğitim veriliyor. Ayrıca, İnci Vakfı'nın desteklediği yabancı dil, kişisel gelişim ve genel sağlık atölyeleriyle öğrencilerin iş hayatına daha donanımlı bir şekilde adım atmaları sağlanıyor.

Maxion İnci Jant Grubu Ortak Fonksiyonlar Direktörü Gülçin Tekin, gençleri meslek sahibi yapmanın ve istihdam yaratmanın gururunu yaşadıklarını belirtirken, Yunusemre Mesleki Eğitim Merkezi'nin sürdürülebilir bir çözüm sunarak sanayinin ara kademe çalışan ihtiyacına katkı sağladığını vurguladı.

Tekin, "Eğitimde fırsat eşitliği vizyonumuz doğrultusunda, öğrencilerimizi gerçek iş deneyimleriyle buluşturarak ülkemizin sanayi potansiyeline değer katmayı hedefliyoruz. Kadın istihdamına verdiğimiz önem çerçevesinde iki kız öğrencimizin mezuniyeti bizleri ayrıca mutlu etti. Mezunlarımızın başarıları, ülkemizin gelecekteki sanayi gücüne yapılan önemli bir yatırımı temsil ediyor. Tüm mezunlarımızı tebrik ediyor ve başarılı kariyerlerinin devamını diliyorum" şeklinde konuştu.

Air India Uçağından Kurtarılan Kara Kutu Verileri Güvenle Elde Edildi

Beypazarı Çiftçilerine Ücretsiz Damla Sulama Boruları Dağıtıldı

1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.625
  3. Kullanıcılar

1. 31.771
  4. Son üye

Geri
Üst Alt