Son Konular

Yürekten Filizlenen Umutlar

Credits
1.230.245
Yürekten Filizlenen Umutlar

Bir kır çiçeği gibi zarif ve ince,
Köy kadınlarının hikayesinde saklıdır,
Sımsıcak tebessümleri, yürekten gelen,
Her dertle yoğrulmuş, her acıyla dolu.

Toprakla yoğrulan elleri nasırlı,​
Emekle büyütür her bir tohumu,
Güneşle aydınlanır, umutla dolar,​
Kır çiçekleri gibi güzellik saçar.

[D]Kimi zaman bir ağıt, kimi zaman türkü,[/D]
[D]Yankılanır dağlarda, tepelerde sessizce,[/D]
[D]Her sözlerinde saklı, bir yaşam öyküsü,[/D]
[D]Köy kadınlarının o güçlü sesi.[/D]

Her adımda sevda, her nefeste hayat,​
Her gülüşte bahar, her bakışta umut,
Köy kadınları, kır çiçekleri gibi,​
Doğanın kalbinde filizlenen umut.

Umudun Sessiz Mimarları

Kağıt Üzerine İşlenen Sessiz Çığlıklar

Benzer Konular

Küllerinden Doğan Umutlar Bir sabah uyandığında, geçmişin tozlarından, Çıkarsın yeni bir yol, umutların kanat açtığı. Yıkılan hayallerin, enkazında filizlenen çiçekler, Her yaprağında saklı, yeniden doğan sevinçler. Yürekten atılan her adım, yeni bir başlangıçtır, Düşlerden örülen patikada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
Gözyaşlarıyla Sulanan Topraklar Bir sabah, güneş daha doğmadan, Kalkar uykusundan kır çiçekleri gibi. Elleri nasırlı, yürekleri sevgi dolu, Toprakla konuşur, dertleşir usulca. Yağmur damlaları düşerken saçlarına, Gövdesi bir dağ gibi dimdik ve güçlü. Çocuklarına anlatır masallar geceleri, Umut...
Cevaplar
1
Görüntüleme
17
Hikayelerin Füsunuyla Filizlenen Renkler Bir sabah uyandığında, güneşle selamlaşır, Ve çiçekler, hikayelerle büyür, rüzgarla konuşur. Her yaprak bir anı, her renk bir hatıra, Kökler derinlerde, gökyüzüne uzanır. Martılara eşlik eder, denizden gelen nağme, Anılar, dalgalarla kıyıya vurur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Yürekten Yükselen Ninni Bir sabah rüyasında duyduğum, Annemin sesinde bir melodi, Kalbime dokunan o tatlı ezgi, Sevgiyle yoğrulmuş bir senfoni. Her notasında bir hatıra saklı, Kimi zaman hüzün, kimi zaman neşe, Bazen bir umut, bazen de sevinç, Her kelimesiyle gönlümde bir iz. Gece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
S
Öğretmenler Günü Şiir Öğretmenler Günü Şiirleri Uzun Öğretmenler Günü Şiirleri ÖĞRETMENİM BEN Dağların arasında, bayırında, düzünde Yine bir başkayım ben Öğretmenler gününde Boy boy çiçeklerim var, umut var gözlerinde Öğretmenim diyorum, korkmak yakışmaz bana Kara tahta önünde duruşun yeter...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
SoruCevap
S
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.625
  3. Kullanıcılar

1. 31.771