Modoratör
Efsanevi Üye
Yuvarlama ne kadar sürede pişer?
Etleri düdüklü bir tencereye alın ve üstüne bir gece önceden ıslattığınız ve sonra süzdüğünüz nohutları da koyun. Üstlerine 6 su bardağı suyu da ilave edip, düdüklüde yaklaşık 20 dakika kadar pişmeye bırakın. Nohut ve et pişerken köfteleri hazırlayın.
Sanpa yuvalama nasıl yapılır?
bir yumurta ile iyice çırpılır. Üzerine önceki tencereden azar azar et suyu ilave edilerek karıştırılır sonra bu karışım ilk tencereye boşaltılarak karıştırmaya devam edilir. Tadına bakılır eğer eksik ise tuz ilave edilir. Yemek hazır.
Yuvalama yemeği nasıl yapılır?
Yuvalama yemeği nasıl yapılır?
Yuvalama Nasıl Yapılır?
- Kuzu etini bol suyla yıkayıp tencereye alın.
- Nohudu ekleyip pişirmeye devam edin.
- Nohuttan küçük köfteler hazırlayın.
- Süzme yoğurdu bir kaseye alıp çorbanın suyundan birkaç kaşık ekleyip yoğurdun ılınmasını sağlayın.
- Bir taşım pişirip köfteleri ekleyip karıştırın.
Çömçeci yuvalama nasıl yapılır?
Çömçeci yuvalama nasıl yapılır?
Hazırlama Önerisi : (8 kişi için ); 300-500 gr kuşbaşı doğranmış et, bir gün önceden ıslatılmış 100 gr nohut ile birlikte, 5-6 bardak su ve 1 tatlı kaşığı tuz ilavesiyle tencerede pişirilir. Daha sonra bir paket yuvalama çözünmesini beklemeden ilave edilir. Yaklaşık 10 dk. orta ateşte pişirilir.
Buzluktan çıkan yuvalama nasıl pişirilir?
TARİFİ – NASIL YAPILIR? : Tencereye et suyu eklenir kaynamaya bırakılır. Kaynayınca derin dondurudaki yuvarlamamız içine bırakılır ve haşlanır. Bu arada ayrı bi tencereye yoğurt un ve yumurta eklenir karıştırılır. Ocağın altını açılır kaynayana kadar yoğurt ocakta karıştırılarak pişirilir.
Salçalı yuvalama Çorbası nasıl yapılır?
Salçalı Yuvalama Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır?
- Öncelikle bulgur köftesini hazırlayın.
- Bunun için yumurta ve su hariç tüm malzemeleri bir kaba alın ve karıştırın.
- Sıcak suyu içine aktarın biraz karıştırın ve demlenmeye bırakın.
- Bulgur soğuduktan sonra yumurtayı içine kırın ve güzelcene yoğurun.
Buzlukta misket köfte nasıl pişirilir?
Buzlukta misket köfte nasıl pişirilir?
Elimizi kasedeki suyla hafif ıslatarak misket şeklinde yuvarlayalım ve unlanmış tepsiye koyalım. Üstünü de unladıktan sonra tepsiyle birlikte buzlukta biraz dinlendirip poşetleyelim ve tekrar buzluğa yerleştirelim. İstediğiniz zaman çıkarıp her türlü sulu yemeklerde kullanabilirsiniz.
Hazır antep yuvarlaması nasıl yapılır?
Hazır antep yuvarlaması nasıl yapılır?
Antep yuvalama hamuru nasıl yapılır?
Öncelikle çekilmiş pirincimizi 1 tatlı kaşığı karabiber, tuz ve kıymamızı ve bir yumurtayı harmanlıyoruz. Kıyma makinesinden iki sefer çekiyoruz. Daha sonra elimizi zeytinyağına batırarak yuvarlıyoruz, nohut büyüklüğünde. Yuvarlama işlemi bitince ister haşlanıyor istersenizde buharda da pişiriyoruz.