Modoratör
Yeni Üye
Yüz temizleme cihazı hangisi daha iyi?
En İyi Yüz Temizleme Cihazı Listesi
Sıra | Modeller | neoldu Puanı
1 | Polosmart Psc90 | 10/9.9
2 | Foreo LUNA 3 | 10/10
3 | Xiaomi Inface Ms7000 | 10/9.6
4 | Forever | 10/9.8
Yüz saunası nasıl kullanılır?
Başınızı kasenin üzerine tutarak buharın yüzünüze gelmesini sağlayın. Bu işlemi yaparken başınızın üzerine havlu koyarak buharın daha yoğun bir şekilde cildinize nüfus etmesini sağlayabilirsiniz.
Yüzüme buhar tuttum faydası var mı?
Yüzüme buhar tuttum faydası var mı?
Cildinizi kir ve toksinlerden arındırma konusunda yardımcı olan buhar, aynı zamanda cildinizi nemlendirir. Siyah noktaları yumuşatacağından, siyah noktalara yapılan tedavilerden daha çok verim almanızı sağlar. Buhar banyosu, kan dolaşımını hızlandırarak cildin gençleşmesini sağlar.
Yüz temizleme cihazı ile hangi ürünler kullanılır?
Yüz temizleme cihazı ile hangi ürünler kullanılır?
Makyajı çıkarmak için makyaj temizleme suyu yahut mendili kullanabilirsiniz. Ardından yüz temizleme cihazının üzerine yüz temizleme köpüğü veya yüz temizleme jeli konulur. Yahut hiçbir kozmetik ürün kullanmadan cihaz doğrudan cilde tutulur.
Yüze buhar banyosu kaç dakika?
Kaynayan suyu derin kap içine alıp, yüzünüzü buhara tutabilecek rahat bir yere oturun. Buharın dağılmasını önlemek için başınızı ve kabı kaplayacak şekilde havluyu örtün. Başınız 20-30 cm yukarıda olacak şekilde yüzünüze buhar tutun ve 5- 10 dakika kadar devam edin.
Yüz Buhar makinesi nasıl kullanılır?
Yani buhar uygulamasını temiz cildine, nemlendirici, maske, tonik gibi ürünleri sürmeden önce yapmalısın. Eğer nemlendiriciden sonra buhar banyosu yaparsan cildindeki bütün ürünleri temizlemiş olacaksın. İpucu #2: Buharla cilt temizleme yapmadan önce ve sonra bol bol su içerek vücudunun nem dengesini sağla.
Yüze buhar banyosu yaptıktan sonra ne yapılır?
Yüze buhar banyosu yaptıktan sonra ne yapılır?
Buhar banyosundan sonra yüzünüzü soğuk suyla yıkamalısınız böylece gözeneklerin yeniden sıkılaşmasına yardımcı olursunuz. Ayrıca Sıkılaştırıcı bir tonik uygulamak da önemli bir adım. Bizim önerimiz ise doğal gül suyunu buhar banyosu sonrasında tonik olarak kullanmanızdır.