Son Konular

Zamanın Fısıldadığı Adımlar

Credits
1.233.671
Zamanın Fısıldadığı Adımlar

Eski sokaklarda bir adım atınca,
Geçmişin izleri dolanır yüreğime.
Yitik anılar canlanır bir anda,
Tarih kokar her köşe, her bir köşe taşında.

Rüzgârın getirdiği o tanıdık koku,
Fısıldar bana sessizce, konuşur usulca.
Zamanın dokunduğu o ince dokusu,
Sanki bir sır gibi, saklanır avuçta.

Taş duvarlar anlatır binlerce hikaye,
Her köşesi, her çatlağı bir başka tecrübe.
Gözlerim kapalı, hissederim derinlemesine,
Kalbim dolar taşar, bu eski şehirde.

Ay ışığında parlayan eski taşlar,
Geceyi aydınlatır, anılarla dolu yollar.
Gecenin sessizliğinde yankılanır adımlar,
Tarih kokulu sokaklarda yürürken ruhum sarhoş.

Veda Vagonunda Sessiz Bir Hüzün

Serin Rüzgarın Fısıldadığı Köy Sabahı

Benzer Konular

Yitik Rüzgârların Şehri Bir zamanlar sevdiğim, şimdi hüzün yüklü, O şehirde her köşe, anılarla doluydu. Hatırla caddelerinde yürüdüğümüz günleri, Kalbimde saklı, o eski güzel vakitleri. Her sokağında bir hatıra, her köşe başında, Rüzgârın fısıldadığı o eski şarkılar hala aklımda. Ağaçların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Sessizliğin Fısıldadığı Anılar Terk edilmiş sokaklarda, bir zamanlar yankılanan ses, Artık yalnızca rüzgârın uğultusu, bir eski nefes. Adımların bıraktığı izler, gözden kaybolmuş, Kayıp yıldızlar gibi, göğün karanlığına karışmış. Her köşe başında, sessizliğin derin izleri, Kırık kaldırımların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Sessizliğin Tınısı: Yitik Adımlar Eski sokaklarda yürüdüm yine bu akşam, Kaldırımlar fısıldar yitip giden adımları. Gölgelerle dolu, yalnız ve derin, Bir vakitler yankılanan neşeli seslerin izleri… Kırık bir banka oturdum, düşündüm sessizce, Anılar dökülür, sararmış yapraklar gibi dizlerime...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Taş sokaklarda yankılanan adımlar, Gölgelerle dans eden eski anılar. Her köşe başında duyulan fısıltılar, Kayıp şehrin sırrını arayanların kalbinde. Unutulmuş yolların sessiz çığlığı, Gizli kalmış bir aşkın hatırası gibi. Her köşebaşında bekleyen anılar, Saklı kalmış geçmişin izlerini taşır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Zamanın koynunda kaybolan şehirler, Yalnızlıkların ufkunda hüküm süren anılar, Her köşe başında yankılanır eski sesler, Derin bir sessizlik içinde dile gelir, Terk edilmiş sokaklarda kaybolmuş nefesler. Gecenin siyahında parlayan yıldızlar, Bir zamanlar cıvıl cıvıl olan pazarlar, Şimdi sadece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
  1. Konular

1. 1.281.306
  2. Mesajlar

1. 1.679.039
  3. Kullanıcılar

1. 31.793
  4. Son üye

Geri