Son Konular

Zamanın Kanadında Babam

Credits
1.230.245
Zamanın Kanadında Babam

Gözlerimde yankılanır, her anı, her hatıra,
Geçmişin izlerinde, yok olmaz bir daha,
Zamansız yolculuklar, babamla el ele,
Kalbimde yaşar hep, bu sevda ezele.​

Bir gülüşü vardı ki, baharın ilk güneşi,
Her sabah uyandırır, umut dolu sesi,
Anılarla dolu o sıcak kucağı,
Zamanı durduran, babamın koca yüreği.​

Yıllar geçse de, silinmez izi,
Her adımda, her nefeste, duyulur sesi,
Bir yolculuktur hayat, babamla başlar,
Zamanın ötesinde, kalbimde taşlar.​

Ve şimdi, yanımda olmasa bile,
Zamanda yolculuk, babamla, sessizce,
Her anında, her hatırasında,
Yüreğimin derinlerinde, sonsuz sevda.​

Ateşin Yanında Babamla Geçen Zaman

Nostaljinin Sıcak Notaları

Benzer Konular

T
  • Soru Soru
Play Storeden Oturum Nasıl Açılır? Google Play Store, Android cihazlarda uygulama indirme ve güncelleme işlemlerinin gerçekleştirildiği bir platformdur. Play Store hesabınıza oturum açmak için öncelikle cihazınızda Google hesabınızın olması gerekmektedir. Cihazınızın ayarlarında yer alan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
theking
T
S
  • Soru Soru
Windows 10 işletim sistemi, ne kadar yer kaplar sorusunun cevabı kullanıcılar için oldukça önemlidir. Bu durumda, disk alanı ve RAM ihtiyacı dikkate alınmalıdır. Windows 10’un 32 bit sürümü, 16 GB disk alanı ve 1 GB RAM gerektirirken, 64 bit sürümü için 20 GB disk alanı ve 2 GB RAM...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Windows 10 Rehberi size Windows 10 işletim sistemi hakkında tüm bilgileri sunar. Windows 10 nasıl yüklenir ve güncellenir? Windows 10 ayarları nasıl yapılır? Windows 10’un temel özellikleri nelerdir? Windows 10 Rehberi ile her şeyi adım adım öğrenin. Bilgisayarınızı Windows 10 ile nasıl optimize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
16
SoruCevap
S
T
  • Soru Soru
İphone Telefon Değişikliği Nasıl Yapılır? konusuyla ilgili İphone kullanıcılarının sık sık merak ettiği bir konudur. Telefon değişikliği yapmak için öncelikle yedekleme yapmalısınız. Ardından iCloud veya iTunes üzerinden verilerinizi aktarabilirsiniz. Yeni telefonunuzda iCloud hesabınızla oturum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
theking
T
S
  • Soru Soru
iCloud yedekleme kaç GB? iCloud yedekleme hizmeti sunan bir bulut depolama servisidir. iCloud, kullanıcılara verilerini güvenli bir şekilde saklama ve yedekleme imkanı sunar. iCloud yedekleme alanı, kullanıcının ihtiyaçlarına bağlı olarak değişebilir. iCloud yedekleme kaç GB sorusunun cevabı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
16
SoruCevap
S
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.629
  3. Kullanıcılar

1. 31.771