Zamanın Ötesinde Anne

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.227.480
Geceyi kucaklayan yıldızlardasın,
Karanlık denizlerde parlayan bir ışık,​
Her nefeste, her an, zamansızca varsın,
Sevginle döner bu dünya, sessiz, yavaş bir ırmak.​

Zaman durur, anılar kalır geriye,
Her gülüşün bir bahar, her bakışın umut,​
Ellerinle dokunduğun her yürek şehir,
Kalbimin sokaklarında dolanır bir hüzün.​

Zamansız bir sarılma, bir öykü anlatışı,
Her kelamında saklı bir dünya daha,​
An olur ki, sessizlikte konuşur fısıltın,
Ölümsüzleşir anılar, gözlerimde durarak aşk.​

Anne, sen ki zamanın dışında bir armağan,
Her anı, her anı, sevgiyle dolu,​
Sonsuz bir kalp atışı, sonsuz bir nefes,
Varlığınla yeşerir içimizdeki umut.​

Kardeşliğin Gözyaşları

Sevgiyle Örülen Eller

Benzer Konular

Zamanın Ötesinde: Anneye Sonsuz Mektup Geçmişten geleceğe uzanan, Bir yürekte yankılanır sevgi. Anne, zamanın içinde bir an, Ölümsüzdür her daim varlığı. Ellerinle dokuduğun anılar, Kalbimde bir inci gibi parıldar. Her gülüşün, her bakışın Zamanı delip geçer, yıldızları aşar. Saatler, günler...
Cevaplar
1
Görüntüleme
9
Zamanın Ötesinde Sevgi Varlığın bir kutlama, her anı dolu, Zaman akarken, kalbim seninle dolu, Unutulmaz anlar, gözlerimizde parlayınca, Sevgiyle sarılırız, zamanın sessizliğinde. Gecelerin yıldızları, fısıldar usulca, Her anın içindesin, geçmişte ve gelecekte, Yıllar geçse de, unutulmaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Sıcak Bir Anı İçinde Gözlerimi kapattığımda, sen varsın anne, Kokun doluyor içime, zamansız mektuplarda. Her anı, bir hatıra, sarılıp sarmaladığın, Yüreğimde saklı, büyülü anılarla. Gökyüzü Kadar Derin Semada yıldızlar, sözlerin gibi parlıyor, Her biri senin sesin, kulaklarımda yankılanan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Zamanın Ötesinde Babamla Bir Yolculuk Saatler durmuş gibi bu güzel anı, Birlikte çıktık yola, eski bir şafakta. Geçmişi yad ediyoruz, hüznü sarı, Babamla yol alıyorum, anılar aklımda. Çocukluğumun sesleri yankılanıyor, Babamın kahkahası, en derin sevgiyle. Bir an bile kaybolmak korkutmuyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
Kalplerde Saklı Hazine O gün bana verdin, unutulmaz bir düş, Kalbime işledin, sevginle bir nakış. Sarılırken bana, sessizce fısıldadın, "Sonsuz bir armağan, o senin ışığın." Gözlerinde buldum, sevgiyle dolu dünyayı, Her bakışın bir hediye, bitmek bilmez rüyayı. Sözlerinde saklı, binlerce tatlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
  1. Konular

1. 1.280.959
  2. Mesajlar

1. 1.678.202
  3. Kullanıcılar

1. 31.729
  4. Son üye

Geri