Son Konular

Zamanın Ötesinde Annemin İzleri

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.226.817
Zamanın derinlerine salınmış bir anı,
Anneme dair hatıralar, içimde yankı.
Her bir an, özenle dokunmuş bir nakış,
Kalbimdeki sıcak yuva, annemin bakış.

Gözlerinde saklı, geçmişin tozlu izleri,
O anılar ki, anlatır bana gizleri.
Bir zamanlar, ellerinde tuttuğu çiçekler,
Bugün yüreğimde filizlenen sevgi neferler.

Her bir gülüşüyle zaman dururdu,
Dünyamın ekseni, onunla kayardı.
Yıllar geçse de, anılar taze kalır,
Annemi hatırlamak, içime huzur salır.

Zaman tünelinde, her bir sayfa,
Anneme dair anılar, umutlarımda yaşar.
Bilir ki yüreğim, sonsuz bir sevda,
Annemin izleri sonsuza kadar sürer bu rüya.

Yıldızlara Fısıldanan Hasret

Kalbimin Fısıltıları

Benzer Konular

Annemin Kalbinde Zamanın İzleri Bir sonsuz sevda, bir masal gibi, Gözlerimde canlanır annem her an. Geçmişin izleri, hatıralar gibi, Kalbimde saklı, zamanla harman. Bir ninniyle başlar her hatıra, Kokusunda huzur, sesinde bahar. Zaman geçse de, silinmez anılar, Annemle dolu, sevgi dolu diyar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
14
Zamanın Dokunuşlarında Annemin Ezgisi Bahar sabahında, sessizce akan nehir gibi, Zaman fısıldar bana, annemin sesinde bir melodi. Yıllar geçse de, kalbimde yankılanan, Sonsuz bir sevgi, annemin adını fısıldayan. Gözlerinde saklı, geçmişten gelen ışık, Her adımda bana yol gösteren bir aydınlık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
Zamanın Ötesinde Annemin Şefkati Bir zamanlar yüreğimde, bir bahar rüzgârı Annemi düşündükçe dolar içim huzurla O, zamanın şefkatli eliyle sarar beni Geçmişin izleriyle dolu her anı, bana yeter. Elinde tuttuğu anılar, birer inci misali Her damlasında saklı, binbir tatlı hatıra Kimi zaman bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Zamanın Ruhu: Annemin Ellerinde Saklı İlk dörtlük: Ellerin, anne, bir masal diyarı gibi, Her dokunuşunda geçmişin yankısı var, Zamanın ince ince işlediği nakış gibi, Hayatın her anında bir iz taşır onlar. İkinci dörtlük: Bu ellerle büyüdüm, sevginle yoğruldum, Geçmişin izleri hep birer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
  1. Konular

1. 1.280.898
  2. Mesajlar

1. 1.678.025
  3. Kullanıcılar

1. 31.724
  4. Son üye

Geri