Son Konular

Zamanın Ötesinde El Ele: Annem ve Ben

Credits
1.230.484
Zamanın Ötesinde El Ele: Annem ve Ben

Bir elin sıcaklığı, umut dolu,
Geceleri yıldız gibi parlayan,
O el ki, tutar bebeğin düşlerini,
Her adımda güvenle saran.

Zaman akarken, nehir misali,
Hatıralar birer inci dizisi,
Annemin sesi, en tatlı ninni,
Ömrümce süren, huzur denizi.

İlk adım, ilk kelime, ilk sevgi,
Her biri annemin göğsünde saklı,
El ele geçmişe dokunuruz,
Gelgelelim, hep aynı sıcaklıkta.

Geleceğe umutla bakarken,
Yıllar geçse de, hiç eksilmeyen,
Annemle el ele, kalplerimizde,
Zamanın ötesinde, sonsuz bir sevgi.

Kalbimizin Sessiz Yankısı

Annemin Fısıldayan Masal Ninnisi

Benzer Konular

Annemin Kalbinde Zamanın İzleri Bir sonsuz sevda, bir masal gibi, Gözlerimde canlanır annem her an. Geçmişin izleri, hatıralar gibi, Kalbimde saklı, zamanla harman. Bir ninniyle başlar her hatıra, Kokusunda huzur, sesinde bahar. Zaman geçse de, silinmez anılar, Annemle dolu, sevgi dolu diyar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
16
Zamanın Ötesinde El Ele Bugün, anılarla dolu bir günü anmak için toplandık, Kalbimizin derinliklerinde, sessiz bir yankı vardır. Geçmişin izinde, umutla yürüdük yan yana, Gözlerimize dolan ışık, geleceğe umutla bakar. Birlikte geçirdiğimiz o günleri hatırladıkça, Her anı, ruhumuzda yankılanır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Bir ömrün başlangıcı, ilk nefesin sesi, Kalbimdeki en sıcak, en derin sevgi. Zamana meydan okur, annemin nefesi, Her an yanımda, büyür bu sessiz sevi. Gözlerimde parlayan, geçmişin ışığı, Her bir hatıra, inceden inceye dokunur. Annemin sesiyle yankılanır bu sıcağı, Dünya dönerken bile, kalbime...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
Zamanın Parmak İzlerinde Annem Hatırlıyorum, usulca geçen yılları, Sessiz bir nehir gibi akarken zaman, Annemin elleri dokundu her ana, Kalbimde hep taze, o eski hatıralar. Bir gülüşüyle aydınlanırdı sabahlar, Gece yıldızlarında saklı dualar, Her anı kutsayan bir elin izi, Tarihe yazıldı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Yılların Dalgasında, Kucak Kucağa Gökyüzü altında, ayak izlerimizi bırakırız, Annemle el ele, sessizce yürürken, Her adımda, kalbimizde bir anı saklarız, Doğanın kucağında, zamana meydan okurken. Rüzgarın Şarkısı, Fısıltılarla Bize Fısıldar Yeşilin yankısı, dalların arasında, Annemle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  1. Konular

1. 1.281.141
  2. Mesajlar

1. 1.678.839
  3. Kullanıcılar

1. 31.784
  4. Son üye

Geri