Son Konular

Zamanın Rüzgarında Hatıralar

Credits
1.230.245
Zamanın rüzgarında savrulan yapraklar gibiyiz,
Her bir anı, ruhumuza derin izler bırakır.
Küçük bir kutuda saklanan o eski fotoğraf,
Geçmişin sıcak tebessümünü yüreklerde yakar.

Unutulmuş bir mektup, köşesi kıvrık ve soluk,
Yazanın kalbinden dökülen en içten duygular.
Sanki dün gibi yakın, ama bir o kadar uzak,
Her satırda, geçmişin yankısı yankılanır.

Bir çocuğun gülüşü, bir annenin şefkatiyle dolu,
Gözlerimizi kapatıp düşleriz o güzel günleri.
Anı kutusunda saklı, zamana meydan okur,
Sevdiklerimizle dolu, o değerli hazineyi.

Yıllar geçer, mevsimler değişir, fakat bazı şeyler kalır,
Eskimeyen anılar, kalbimizde hep taze.
Her bir hatıra, hayatın eşsiz bir parçası,
Ve biz, o kutunun bekçileri, umutla dolu.​

Anılarla Dans Eden Rüzgar

Gökyüzünden Yeryüzüne Sevda Damlası

Benzer Konular

Kış Rüzgarında Fısıldayan Dallar Bir kar tanesi düştü sessizce, Yılbaşı ağacının yeşil dallarına; Fısıldadı rüzgar, eski bir hikâye gibi, Aşk ve umut dolu her satırında. Dallar süslenmiş, ışıklarla parlayan, Zamanın ötesinde bir an unutulmaz; Her bir süs içinde, bir güzel anı saklarken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Zamanın tozlu satırlarında, Kaybolmuş bir çift gözün izi, Her yaprakta bir hatıra, Ve geçmişin sessiz sözleri. Gözlerimi kapadığımda, Bir eski defterin kokusu, Sayfa aralarında saklı, Sevda dolu çocukluk rüyası. Dökülen yapraklar misali, Zamanın rüzgarında savrulan, Her satırda bir anı saklı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Zamanın Rüzgarında Kaybolan Tatlar Bir sabah uyandım, anılara daldım, Geçmişin izlerinde, tatlı bir damla buldum. Gözlerimde canlanan o eski gülüşler, Hatıraların kalbimde yaktığı ateşler. Bir sıcak ekmek kokusu, sabahın erken saatlerinde, Annemin sevgiyle yoğurduğu ekmekler dökülür dilimde. O...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
Zamanın Rüzgarında Salınan Hatıralar Bahçede bir salıncak, Eski zamanın hüzünlü yankısı, Her bir ipinde, Geçmişin tatlı anısı. Rüzgar estiğinde hafifçe, Kimi sevinçler taşır göğe, Kiminde ise hüzün saklı, Salınır eski hayallerle. Çocuk sesleri yankılanır, Göz kapalı dinlersen sessizce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Geçmişin Rüzgarında Hatıralar Her yıl dönerken dünya, unutulmaz anılarla, Gönlümde bir iz bırakır, her yeni yaşla. Zamanın sessiz bir dansı, gözlerimde umutla, Geçmişimde saklı, en güzel anılarla. Dönemeçler aştım, yolları adımladım, Bulutların üstünde, hayalleri aradım. Her bir doğum günü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.629
  3. Kullanıcılar

1. 31.771
  4. Son üye

Geri