Son Konular

Zamanın Sessiz Hıçkırıkları

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.228.299
Zamanın Sessiz Hıçkırıkları

Bir an gelir ki, dudaklarda bir sessizlik,
Her akşamda saklıdır, bir parça özlem,
Geçip giden yılların ardında, bir iz,
Her adımda duyulur, zamansız bir hüzün.

Kaybolan anların gölgesinde, bir ben,
Her hatırada kalır, bir kırık düş,
İçinde taşıdığın o eski nağmelerle,
Bil ki hayat, sessizce sana bakar.​

Gençlik rüzgarında savrulan hayaller,
Her birinde saklıdır bir başka gün,
Fısıldar geçmişten bir tebessüm,
Ve kalır anılarda, sessiz bir koku.

Bir gün gelir ki, zaman susar,
Ve kalplerimizde yankılanır,
Yaşanmışlıkların tatlı hüzünleri,
Bizden geriye kalan, sadece anılar.​

Yeni Ufuklara Doğru

Zamanın Rüzgarında Savrulan Hatıralar

Benzer Konular

Zamanın Sessiz Ayak İzleri [Dörtlük 1] Yalnız bir rüzgar eser geçmişten, Uzak ufuklardan kalan bir hatıra. Gözlerimde yaşarken o anı, Kalbimde yankılanır zamanın sesi. [Dörtlük 2] Bir yaprak misali savrulan hisler, Geçmişin kollarında uyuyan düşler. Her bir dize, birer hatıra fısıldar, Zamanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Zamanın Sessiz Tanıkları Eski bir kutunun içindeki, mütevazı hazineler, Tozlu sayfalarında saklı, anıların ince teller. Her bir karede saklı, yılların derin izleri, Fısıldar geçmişten gelen, zamanın sessiz sözleri. Gözlerinde o eski bakış, gençliğin coşkusu var, Her bir fotoğraf karesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Zamanın Rüzgarında Kaybolan Tatlar Bir sabah uyandım, anılara daldım, Geçmişin izlerinde, tatlı bir damla buldum. Gözlerimde canlanan o eski gülüşler, Hatıraların kalbimde yaktığı ateşler. Bir sıcak ekmek kokusu, sabahın erken saatlerinde, Annemin sevgiyle yoğurduğu ekmekler dökülür dilimde. O...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Zamanın Aynasında Yitip Giden Çehreler Bir rüzgarın fısıltısı gibi kaybolur, Yüzler, hatıraların tozlu sayfalarında. Her bir bakışta bir anı saklıdır, Kalbin derinliklerinde yankılanan. Geçmişin gölgesinde yitip gitmiş isimler, Bir zamanlar parlayan yıldızlardı semada. Şimdi ise zamanın...
Cevaplar
1
Görüntüleme
12
Zamanın Sessiz Fısıltıları Bir an gelir, durur zaman, Hatıralar döner, sessizce çalar. Gözlerimizde parlayan eski bir an, Kalplerde iz bırakan, derin yaralar. Geçip giderken saatler, usulca, Kayıp anlar düşer akşamın koynuna. Her saniyede bir hikâye gizlice, Fısıldar kulaklara, unutulmuşlar...
Cevaplar
1
Görüntüleme
9
  1. Konular

1. 1.281.002
  2. Mesajlar

1. 1.678.258
  3. Kullanıcılar

1. 31.730
  4. Son üye

Geri