Son Konular

Zamanın Sessiz Mirası

Credits
1.238.246
Gecenin sessizliğinde,
Fısıldar bana o eski saat,
Babamdan kalan bir yadigâr,​
Geçmişin gizemli sesiyle dolup taştı anılar.​

Zaman dönerken akrep ve yelkovan,
Her tik takta bir anı canlanır,
Onun sesi, gülen yüzü, nasihatı,​
Kalbimde yankılanır, sonsuz bir hatıra.​

Ellerimle kurarken her sabah,
Emanet aldığım o bilge saati,
Zamanın geçiciliğine dem vurur,​
Ve babamın sevgisiyle sarar beni.​

O saat ki durmadan döner,
Gökyüzünde yıldızlar kadar sadık,
Her sabahki ritüelimizde bulduğum huzur,​
Babamdan bana kalan, en değerli miras.​

Gökyüzünde Babamın İzleri

Zamanda Kaybolmuş Satırlar

Benzer Konular

Zamanın Sesinde Hatıralar Eski bir saat babamdan kalan, Her tik takında hatıralar saklayan. Zamanın derin izlerinde dolaşırken, Kalbimde her anı yeniden canlanan. * * * Yelkovan döner usul usul, Geçmişin izlerine vurur durur. Babamın gülen gözleri gelir aklıma, Zamanı durdurmak isterim o an...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Zamanın Sessiz Tanığı Babamın eski saatine baktım bir akşam, Her tik tak, geçmişten bir anı taşır bana. Solan yılların izidir, hatıraların aynası, Zamanı durduran bir sessizlik sarar ruhumu. O gösterişli kadran, ne anlar gördü kim bilir? Saatlerce yansıdı, yaşamın tüm renkleri. Her çizikte bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Her tik takta bir anı, kaybolur yavaşça, Geçmişin izleri kalır, usulca iz bırakır. Zamanın ince ipleri, sarar bizi sarınca, Kalbimizde yankılanır, yılların huzurlu şarkısı. Bir saatin tik taklarında, hatıralar canlanır, Geçmişten bir esinti, şimdiyle buluşur aniden. O anılar döner de durur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Zamanın Nefesinde Babam Eski bir saatin tik takları arasında, Babamın sesi yankılanır her akşam. Annemin anlattığı o eski masallarda, Sanki zaman durur, yalnız kalır anılar. Gözlerimde canlanır, o eski dolap, Saat başı çalan, ahşap yelkovan. Babamla geçen zaman, bir başka âlem, Her dakika bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Babamdan Kalan Yürek İzleri Bir zamanlar anlatırdı babam, Dizinin dibinde, sessiz bir akşam. Yürekten süzülen derin hikayeler, Kök salar kalbimde, silinmez izler. Hatıralar denizinde, yüzer durur, Anlattığı her kelime, ruhuma vurur. Gözlerimin önünde canlanır geçmiş, Babamın sesiyle, zaman...
Cevaplar
1
Görüntüleme
6
  1. Konular

1. 1.281.593
  2. Mesajlar

1. 1.679.645
  3. Kullanıcılar

1. 31.835
  4. Son üye

Geri