Son Konular

Zamanın Tozlu Raflarında Saklı Anılar

Credits
1.230.245
Zamanın Tozlu Raflarında Saklı Anılar

Bir zamanlar annemin terekesinde,
Öylece duran, yorgun bir kitap,
Her sayfasında saklı bir anı,​
Yürek burkan, sessiz bir hatıra.

Tozlanmış fincanlar, altın yaldızlı,​
Her biri bir akşamdan kalan anı,
Dedemin kahkahası yankılanır,
Terekede saklı, içten bir sırrı.​

O eski radyonun cızırtılı sesi,
Annemin gençlik türküsünü çalar,​
Bir anda canlanır geçmişten bir iz,
Kalbimde titrer, o tatlı bahar.​

Her köşede bir hatıra, bir tebessüm,
Annemin elleriyle dokunmuş gibi,
Zamanın içinde kaybolan o günler,​
Hatırlanır, sarılır yüreğimiz gibi.

Sıcak İlmeklerin Anılarında

Annemin Ellerinde Saklı Düşler

Benzer Konular

Zamanın Ötesinde Annemin Şefkati Bir zamanlar yüreğimde, bir bahar rüzgârı Annemi düşündükçe dolar içim huzurla O, zamanın şefkatli eliyle sarar beni Geçmişin izleriyle dolu her anı, bana yeter. Elinde tuttuğu anılar, birer inci misali Her damlasında saklı, binbir tatlı hatıra Kimi zaman bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Zamanın derinlerine salınmış bir anı, Anneme dair hatıralar, içimde yankı. Her bir an, özenle dokunmuş bir nakış, Kalbimdeki sıcak yuva, annemin bakış. Gözlerinde saklı, geçmişin tozlu izleri, O anılar ki, anlatır bana gizleri. Bir zamanlar, ellerinde tuttuğu çiçekler, Bugün yüreğimde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Bir zamanlar ellerimde, umut dolu, sevgiyle açılan, Eskimiş defterlerin sayfalarında, Gizlenmiş o masum, küçük yazılar, Her kelime bir anı, her harf bir iz, Zamanın unutturmadığı o tatlı sızılar... Tozlu raflarda bekler, sessizce yankılanır, Çocukluk hayalleri, gençlik anıları, O sayfalarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Zamanın tozlu raflarında saklı, Eski fotoğraflar fısıldar usulca. Dostluklar, anılarla taçlanır hâlâ, Bir gülüşte saklıdır koca bir ömür. Renkleri solmuş, köşeleri yıpranmış, O karelerde birer anı damlar. Kalbimize dokunan sıcak bir sarılış, Geçmişte kalan dostluğun izleri. Bir çay sofrasının...
Cevaplar
1
Görüntüleme
12
Zamanın Tozlu Raflarında Saklı Ruhlar Kadim sayfalardan süzülen bir fısıltı, Kokusu tarihin derinliklerinden gelen. Eski kitaplar, her biri bir hatıra, Yüreğimde yankılanır sessizce, derinden. Bazen bir aşk hikayesi, solgun yapraklarda, Bazen de bir bilgenin gönül sözleri. Her dizede bir umut...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
  1. Konular

1. 1.281.134
  2. Mesajlar

1. 1.678.757
  3. Kullanıcılar

1. 31.779
  4. Son üye

Geri