Son Konular

Zamanın Tozlu Satırlarında

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.229.288
Zamanın tozlu satırlarında,
Kaybolmuş bir çift gözün izi,
Her yaprakta bir hatıra,
Ve geçmişin sessiz sözleri.​

Gözlerimi kapadığımda,
Bir eski defterin kokusu,
Sayfa aralarında saklı,
Sevda dolu çocukluk rüyası.​

Dökülen yapraklar misali,
Zamanın rüzgarında savrulan,
Her satırda bir anı saklı,
Ve anılar yeniden canlanan.​

Kalbime yazılmış defterde,
Hüzünle yoğrulmuş her kelime,
Defterdeki hatıralarda,
Geçmişin izleri, en derinde.​

Sayfaların Fısıldadığı Düşler

Kalpten Kalbe Köprüler

Benzer Konular

Zamanın Rüzgarında Kaybolan Tatlar Bir sabah uyandım, anılara daldım, Geçmişin izlerinde, tatlı bir damla buldum. Gözlerimde canlanan o eski gülüşler, Hatıraların kalbimde yaktığı ateşler. Bir sıcak ekmek kokusu, sabahın erken saatlerinde, Annemin sevgiyle yoğurduğu ekmekler dökülür dilimde. O...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Zamanın tozlu sayfalarında gezinirken, ne çok hatıra, Kaybolmuş bir çocukluk, saklı gölgeler arasında. Her bir yaprakta, geçmişten gelen bir ses var, Kalbin derinliklerinde yankılanan anılar. Bir eski fotoğraf, sararmış anıların yansıması, Gözlerimde canlanır, yılların o tatlı hatırası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Zamanın Rüzgarında Kaybolan Mektuplar Tozlu raflarda saklı bir hazine, Eski, sararmış sayfalarda, [Gözyaşlarıyla yoğrulmuş kelimeler,[/I] Kalpte derin izler bırakan anılar. Sevdanın ilk çığlığı, umutlu bir söz, Bir mektup ki yıpranmış, yıllar tanık,[/I] Satırlarda gizlenmiş nazlı bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Zamanın kuytularında unutulmuş izler, Gözümde canlanan eski güzel yüzler, Her biri bir anı, bir hasretle döner, Geçmişin tozlu sayfalarında birer birer. Kalbimde eski bir şarkı yankılanır, Her notasında hüzün, her sözünde keder, Unutulmuş aşklar, hatıralar canlanır, Bir zamanlar gençken yaşanan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
Tozlu Sayfalarda Saklı Duygular Bir zamanlar gençliğin ateşiyle yazılmış, Her satırda umutlar ve düşler taşır. Ama şimdi eski bir defterin sayfasında, Anıların izleri, unutulan bir kış. Önce mürekkep dağılır, silinmez izlerle, Kalem tutan el, artık titrek ve yorgun. Zamanın eliyle solmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  1. Konular

1. 1.281.074
  2. Mesajlar

1. 1.678.401
  3. Kullanıcılar

1. 31.745
  4. Son üye

Geri