Son Konular

Zamanın Tozlu Sayfalarında Aşk

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.227.472
Zamanın Tozlu Sayfalarında Aşk

Bir zamanlar kalbimde, yankılanan sesin,
Şimdi suskun, kaybolmuş, geçmişin izinde.
Bir fotoğraf karesinde, gölgelerle dans eder,
Unutulmuş anılar, rüzgarda savrulurken.

Geçmişin rengi solmuş, hatıralar narin,
Kalbimde saklı, o en derin sevgin.
Bir zamanlar yıldızdık, gökyüzünde parlayan,
Şimdi ise uzakta, yalnızca bir hayal.

Gözlerin, bahar yağmuru, çisil çisil düşen,
Kalbimi yıkıyor her damla, yeniden.
Gülüşün, bir melodi, ruhumda yankılanan,
Unutmak zor, geçmişteki o şarkıyı.

Unutulan aşkların, yıkık köprüleri,
Zamanda kaybolmuş, hüzünlü hikayeleri.
Her anı, bir şiir, dilimde dökülen,
Kaybolmuş aşklar, yürekte saklı kalan.

Tatlı Bir Anının İzinde

Yıldızların Fısıldadığı Anlar

Benzer Konular

Zamanın Tozlu Sayfalarında Yankılanan Sesler Bir rüzgar esti usulca, geçmişin sessizliğinden Getirdi bana anıları, kaybolmuş günlerden Tozlu sayfalar arasında, bir hazine buldum dün Hatıraların derinliğinde, ruhumda yankı bulan bir türkün Eski bir defterin kapağını araladım, ürkekçe Her satırı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Zamanın tozlu sayfalarında gezinirken, ne çok hatıra, Kaybolmuş bir çocukluk, saklı gölgeler arasında. Her bir yaprakta, geçmişten gelen bir ses var, Kalbin derinliklerinde yankılanan anılar. Bir eski fotoğraf, sararmış anıların yansıması, Gözlerimde canlanır, yılların o tatlı hatırası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Zamanın Tozlu Sayfalarında Babam Baba, çocukluk anıların, bir masal gibi, Her satırında senin sesin çınlıyor içimde. Ah o eski mahallenin göz alıcı sokakları, Ve senin neşeli kahkahaların yankılanıyor hâlâ. Küçük bir kalbe sığdırdığın büyük hayaller, Ve o hayallerde kaybolmuş çocukluk günleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Zamanın Tozlu Sayfalarında Gözlerimi kapatırım, rüzgar eser, Kayıp anılar usulca süzülür kalbime. Bir zamanlar, neşeli bir ayaz, Şimdi yalnızca hatıraların sessiz yankısı var. Görüntüler silik, sesler uzak, Ama kalbimde hâlâ sıcak. Bir gülüş, bir ses, Yitip gitmişken bile, nasıl da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Zamanın Tozlu Zarfları Köşesinde sararmış bir mektup, unutulmuş, Yılların ardında kalan anılarla dolmuş. Ellerim titrerken açtım zarfı usulca, Kalbimde binbir hatıra, gözlerim dolmuşça. Satırlarda eski bir sevdanın izleri, Yürekte hâlâ taptaze, o eski hisleri. Her kelime bir ayna, geçmişin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  1. Konular

1. 1.280.959
  2. Mesajlar

1. 1.678.202
  3. Kullanıcılar

1. 31.729
  4. Son üye

Geri