Son Konular

Zamanın Tozlu Sayfalarında Yankılanan Sesler

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.227.521
Zamanın Tozlu Sayfalarında Yankılanan Sesler

Bir rüzgar esti usulca, geçmişin sessizliğinden
Getirdi bana anıları, kaybolmuş günlerden
Tozlu sayfalar arasında, bir hazine buldum dün
Hatıraların derinliğinde, ruhumda yankı bulan bir türkün

Eski bir defterin kapağını araladım, ürkekçe
Her satırı sanki, zamana yazılmış bir mürekkep damlası
Gözlerimde yaşlar, kalbimde bir özlem
Geçmişin dokunuşuyla, yeniden filizlenen bir alem

Bir sayfa daha çevirdim, yılların izlerinde
Fotoğraflar, mektuplar, gül kuruları – hepsi bir öyküde
Her biri ayrı bir zaman, ayrı bir hüzün
Kayıp anları buldum, sevgiyle dolu bir gün

Ve şimdi, zamanın ötesinden gelen bu sesle​
Kalbimde açan çiçekler, özlemin en derin köşesinde
Bir gün daha yaşarım, o günlerin hatırasıyla
Zamanda kaybolsam da, kalbimde hep aydınlıkla

Kışın Hüznüyle Yalnızlığın Şarkısı

Buzun Ardındaki Fısıltılar

Benzer Konular

Zamanın Tozlu Sayfalarında Eski bir mektup buldum, sandığın derininde, Her kelimesi, geçmişin özlemiyle dolu, Yılların unutturduğu o eski sevda, Kalbimde yeniden hayat buldu. Sararmış kağıtta titrek bir el yazısı, Her satırda bir tutam hüzün gizli, Unutulmuş bir aşkın yankılarıyla, Gözlerimde...
Cevaplar
1
Görüntüleme
11
Zamanın Tozlu Sayfalarında Aşk Bir zamanlar kalbimde, yankılanan sesin, Şimdi suskun, kaybolmuş, geçmişin izinde. Bir fotoğraf karesinde, gölgelerle dans eder, Unutulmuş anılar, rüzgarda savrulurken. Geçmişin rengi solmuş, hatıralar narin, Kalbimde saklı, o en derin sevgin. Bir zamanlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Zamanın tozlu sayfalarında gezinirken, ne çok hatıra, Kaybolmuş bir çocukluk, saklı gölgeler arasında. Her bir yaprakta, geçmişten gelen bir ses var, Kalbin derinliklerinde yankılanan anılar. Bir eski fotoğraf, sararmış anıların yansıması, Gözlerimde canlanır, yılların o tatlı hatırası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Zamanın Tozlu Sayfalarında Gözlerimi kapatırım, rüzgar eser, Kayıp anılar usulca süzülür kalbime. Bir zamanlar, neşeli bir ayaz, Şimdi yalnızca hatıraların sessiz yankısı var. Görüntüler silik, sesler uzak, Ama kalbimde hâlâ sıcak. Bir gülüş, bir ses, Yitip gitmişken bile, nasıl da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Anılarla Yankılanan Tınılar Hafifçe hışırtılı bir sesle, başlar gecenin şarkısı, Eski günlerin radyosunda, zamanın durduğu yerde. Her notasında saklı, geçmişin huzurlu yansıması, Kalbimde yankılanır, naif bir özlemin hevesinde. Tozlu raflarda saklanmış, eski bir anı gibidir, Her dönümde bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  1. Konular

1. 1.280.964
  2. Mesajlar

1. 1.678.213
  3. Kullanıcılar

1. 31.729
  4. Son üye

Geri