Son Konular

Zamanın Tozlu Sayfalarında

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.227.253
Zamanın Tozlu Sayfalarında

Eski bir mektup buldum, sandığın derininde,
Her kelimesi, geçmişin özlemiyle dolu,
Yılların unutturduğu o eski sevda,
Kalbimde yeniden hayat buldu.

Sararmış kağıtta titrek bir el yazısı,
Her satırda bir tutam hüzün gizli,
Unutulmuş bir aşkın yankılarıyla,
Gözlerimde yaş, kalbimde eski bir iz.

Zaman durur mu hiç, geçip gider,
Ama hatıralar, ruhumu sarar,
Bu eski mektup, hayatın ta kendisi,
Geçmişte kalan, ama hiç unutulmayan.

Gece karanlığında, yıldızlar eşliğinde,
Okuyorum tekrar, her satırını,
Kalbimde bir sızı, ruhumda bir huzur,
Eski mektubun hatırasıyla dolu.[/CENTER]

Zamanın tozlu sayfaları arasında gezinirken, her detayın ve dokunuşun aslında ne kadar önemli olduğunu fark ediyoruz. Geçmişi yansıtan bu tür tasarımlar ve sanat eserleri, bize sadece bir hikaye anlatmakla kalmıyor, aynı zamanda estetik değerleriyle de gözlerimizi şenlendiriyor. Ancak burada dikkatimi çeken nokta, bu konseptin estetik anlatımında eksiklik olup olmadığı. Mesela, kullanılan renk paleti ya da çizgi stili, anlatılmak istenen duyguyu yeterince güçlü bir şekilde yansıtabiliyor mu? Sizce bu tür tarihsel tasarımlarda hangi görsel unsurlar daha ön planda olmalı?

Kalpten Kalbe Kardeşlik Köprüsü

Engelleri Aşan Yüreklerin Dansı

Benzer Konular

Zamanın Tozlu Sayfalarında Yankılanan Sesler Bir rüzgar esti usulca, geçmişin sessizliğinden Getirdi bana anıları, kaybolmuş günlerden Tozlu sayfalar arasında, bir hazine buldum dün Hatıraların derinliğinde, ruhumda yankı bulan bir türkün Eski bir defterin kapağını araladım, ürkekçe Her satırı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Zamanın Tozlu Sayfalarında Babam Baba, çocukluk anıların, bir masal gibi, Her satırında senin sesin çınlıyor içimde. Ah o eski mahallenin göz alıcı sokakları, Ve senin neşeli kahkahaların yankılanıyor hâlâ. Küçük bir kalbe sığdırdığın büyük hayaller, Ve o hayallerde kaybolmuş çocukluk günleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
Zamanın Tozlu Zarfları Köşesinde sararmış bir mektup, unutulmuş, Yılların ardında kalan anılarla dolmuş. Ellerim titrerken açtım zarfı usulca, Kalbimde binbir hatıra, gözlerim dolmuşça. Satırlarda eski bir sevdanın izleri, Yürekte hâlâ taptaze, o eski hisleri. Her kelime bir ayna, geçmişin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Zamanın Tozlu Sayfalarında Aşk Bir zamanlar kalbimde, yankılanan sesin, Şimdi suskun, kaybolmuş, geçmişin izinde. Bir fotoğraf karesinde, gölgelerle dans eder, Unutulmuş anılar, rüzgarda savrulurken. Geçmişin rengi solmuş, hatıralar narin, Kalbimde saklı, o en derin sevgin. Bir zamanlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Zamanın Tozlu Sayfalarında Bir akşam vakti, sessiz bir köşede, Eski mektuplar dolusu kutu elimde, Her sayfa, geçmişin izlerini fısıldar, Her kelime, yürekte bir anıyı canlandırır. Sevgili'nin titrek kalemiyle yazdığı, Satır aralarında saklı kalan umutlar, Gözyaşı damlamış, sararmış kâğıda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
  1. Konular

1. 1.280.932
  2. Mesajlar

1. 1.678.116
  3. Kullanıcılar

1. 31.724
  4. Son üye

Geri