Son Konular

Zamanın Yürekte Dansı

Credits
1.230.370
Zamanın Yürekte Dansı

Bir yıl daha geçti, anılarla dolu,
Gözlerimde parlayan, anıların yolu.
Her doğum gününde, yüreğimde seslenir,
Yaşanmış her ânı, yeniden beslenir.

Gönlümde açılan, o eski defter,
Sayfaları dönerken, aşk dolu seher.
Her satırda saklı, hatıraların izi,
Kalbimde yankılanır, o tatlı dizi.

Doğum günleri geldi, geçti usulca,
Sevgiyle dolan günler, hep aynı burca.
Her nefeste saklı, yılların hikâyesi,
Kalbimde yankılanır, yaşamın esintisi.

Yine de umutla, yeni bir sayfa aç,
Her doğum gününde, kalbinle barış.
Zamanın yürekte dansı, hiç bitmeyecek,
Her adımda sevgiyle, yürek seçecek.​

Güneşin İlk Işığında Büyülü Bir Başlangıç

Kutlama Ezgilerinde Aşkın Dansı

Benzer Konular

Zamanın Sessiz Dansı Yılların gölgesinde saklı, bir gülüşün sesi, Her anı bir yaprak misali, düşer sessizce yere. Anılar fısıldar kulaklarımda, eski bir şarkıyı, Ve kalbim derin bir nefes alır, hatıraların engin denizinde. Gözlerimde parlayan, zamanın altın izleri, Her çizgi bir öykü, bir...
Cevaplar
1
Görüntüleme
10
Zamanın Tozlu Zarfları Köşesinde sararmış bir mektup, unutulmuş, Yılların ardında kalan anılarla dolmuş. Ellerim titrerken açtım zarfı usulca, Kalbimde binbir hatıra, gözlerim dolmuşça. Satırlarda eski bir sevdanın izleri, Yürekte hâlâ taptaze, o eski hisleri. Her kelime bir ayna, geçmişin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Geçmişin Rüzgarında Hatıralar Her yıl dönerken dünya, unutulmaz anılarla, Gönlümde bir iz bırakır, her yeni yaşla. Zamanın sessiz bir dansı, gözlerimde umutla, Geçmişimde saklı, en güzel anılarla. Dönemeçler aştım, yolları adımladım, Bulutların üstünde, hayalleri aradım. Her bir doğum günü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Ormanın derin nefesinden doğan bir ezgi, Gizlice, yaprakların arasında dolanır, Her doğum gününde yüreğe işlenen o melodi, Sonsuz sevgiyle, sessizce yankılanır. Güneşin ilk ışıklarıyla kuşlar Tatlı bir melodi fısıldar, uyanmaya çağırır, Gözlerinden akan sevda yaşları, Ağaçların altında, toprağa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Yürekte Saklı Zamanlar Bir rüzgar esiyor, uzaklardan, Taşıyor bize hatıraların kokusunu. Zamanın ellerinde, kaybolmuş anılar, Uzanıyor ruhumuza, sessizce dolu dolu. Saklı kalmış bir gülüş arıyor gözler, Düşlerde gezinen anılar en derin, Her buluşmada, eski dostlarla, Anlatır kalbimizde kalemiz...
Cevaplar
1
Görüntüleme
9
  1. Konular

1. 1.281.141
  2. Mesajlar

1. 1.678.836
  3. Kullanıcılar

1. 31.783
  4. Son üye

Geri