Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Zeberus

Zara femme parfum ne kokusu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zeberus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zeberus

Yönetici
(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Puan 393
Çözümler 0
Zeberus

Zara femme parfüm ne kokusu?​

ZARA FEMME EDT 90 ML (3,0 FL. OZ). ORYANTAL EAU DE TOİLETTE. ŞAKAYIK, VANİLYA VE MİSK NOTALARI SAÇAN KOKU.
Zara Femme hangi parfüme benziyor?
Zara Femme muadili Dior Hypnotic Poison şakayık, vanilya ve misk kokusundan oluşur. Esans yoğunluğu az olup orta derece kalıcılık sağlar.
Zaranın hangi parfümü kalıcı?
zara’nın en kalıcı parfümleri

Zara parfümleri hangi parfümlerin muadili?​

17. Estee Lauder Modern Muse Nuit parfümünün klonu ise Zara Nuit.
Zara Femme nasil Kokuyo?
bence bu koku tıpkı muadili olduğu dior hypnotic poison gibi esmerlere daha çok yakışan bir koku. yazın çok ağır olur diye kış bitmeden parfümü bitirmeye çalışıyorum. kokusu ağır olsa da hiç kalıcı olmadığından sorun olmuyor neyse ki. bir daha alacağımı sanmıyorum.
Zara Femme Summer ne kokusu?
ZARA FEMME SUMMER EDT 100 ML (3,4 FL. OZ). Asya esintili eau de toilette. Mandarin, Madagaskar yasemini ve saf vanilya notaları saçan koku.

Zara Femme içinde ne var?​

Zara Femme 2013 modeli, kadınlar için şipre çiçekli bir koku. Zara Femme 2013, 2013 yılında piyasaya çıktı. En iyi notası bergamot; orta notalarda şakayık ve vanilya; temel notalar paçuli ve misk içerir.
Zara Red Vanilla kokusu nasıl?
1. Her kadının taşıyamayacağı bir koku. Genel olarak koklayan her erkeğin çekici bulduğu benim için ideal özel gece parfümü. 3. 2. şişemdeyim dönem dönem kullanıyorum. ilk defa hiçbir kız arkadaşımdan olumsuz yorum almadım. kalıcılığı az olsa da Lancome La Vie Est Belle muadilidir benim gözümde.
Zara Wonder Rose nasıl kokuyor?
Zara tarafından sunulan Wonder Rose, kadınlar için çiçekli odunsu misk kokusu. Bu yeni bir koku. Wonder Rose, 2016 yılında piyasaya çıktı. Üst notalarda şeftali ve kırmızı meyveler; orta notalarda gül, menekşe ve sedir; Temel notalarda vanilya ve misk bulunur.

Zara Tuberose nasıl bir koku?​

Zara’nın pudramsı, meyveli parfümlerinden biridir. Özellikle Bahar ve Yaz ayları için ideal. Joyful Tuberose olanı daha vanilyalı ve şekerli iken, sadece Tuberose olan bu parfüm, daha meyveli ve pudralıdır. Zara’nın sitesine göre notaları: siyah frenk üzümü, sümbülteber ve vanilya.
Hypnotic Poison içinde ne var?
Tepe notalarında kayısı, mürdüm eriği, Hindistan cevizi bulunan bu frapan ve güçlü parfümün kalp notalarında yasemin, sümbül, gül, kimyon ve inci çiçeği kendini hissettiriyor. Hypnotic Poison Edt’nin dip notalarına gelindiğinde vanilya, badem, musk ve sandal ağacı parfümün çarpıcılığını ve baskınlığını yansıtıyor.
Zara Apple Juice hangi parfüm?
Zara Applejuice tıpkı Chanel Chance gibi kokuyor. 10 katı fazla para harcamak istemeyenlere duyurulur. Zara’nın Applejuice parfümünün kokusu çiçeksi ve meyveli olarak tanımlanıyor. Elma, portakal, greyfurt, şakayık, yasemin, menekşe, sandal ağacı ve sedir ağacı içeriyor.

Zara Tuberose nasıl kokuyor?​

Zara Twilight Mauve kalıcı mı?
Tek kelimeyle mükemmel bir parfüm. Kalıcılığı fiyatına göre oldukça iyi, kokusu ise gerçekten girdiğim her ortamda dikkat çekti ve soruldu. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Zara Wonder Rose parfüm kokusu nasıl?

Zara Twilight Mauve kokusu nasıl?​

Zara tarafından hazırlanan Twilight Mauve, kadınlar için meyveli çiçekli kokusu. Bu yeni bir koku. Twilight Mauve, 2016 yılında piyasaya çıktı. Üst notalarda elma, tutku meyvesi, karpuz ve menekşe; orta notalarda frezya, hanımeli, iris ve şakayık; taban notaları sedir, kehribar ve misk içerir.
Zara Violet Blossom nasıl kokuyor?
Çok güzel ve çekici kokan bir parfüm, ilk sıktığınızda üzümsü bir koku yayılıyor zamanla koku oturuyor notaları kiraz çiçeği, manolya ve tonka fasülyesinden oluşuyor. Kalıcılığı ve yayılımı çok iyi, dışarıda tanımadığım insanlardan iltifat aldım ve toplu taşımada adını öğrenmek isteyenler oldu.
Zara Red Vanilla parfüm nasıl?

Zara Nuıt neyin muadili?​

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Tema özelleştirmeleri kullanılamıyor!

Tema özelleştirme alanlarını sizin için kullanılamıyor, lütfen daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri