haberci
Meraklı Üye
Zehra Berra Aydın Kimdir?
Zehra Berra Aydın, 1990 yılında İstanbul'da doğmuş, Türk iş dünyasında ve sosyal girişimcilikte adını duyurmuş bir isimdir. Eğitimine İstanbul'da başlayan Aydın, Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olduktan sonra kariyerine uluslararası bir danışmanlık firmasında adım atmıştır.
Zehra Berra Aydın, modern dünyanın ihtiyaçlarına duyarlı, yenilikçi bir vizyonla hareket eden bir lider olarak, genç girişimcilere ilham vermeye devam etmektedir.

Zehra Berra Aydın, 1990 yılında İstanbul'da doğmuş, Türk iş dünyasında ve sosyal girişimcilikte adını duyurmuş bir isimdir. Eğitimine İstanbul'da başlayan Aydın, Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olduktan sonra kariyerine uluslararası bir danışmanlık firmasında adım atmıştır.
Zehra Berra Aydın'ın kariyeri, çok uluslu şirketlerde edindiği tecrübelerle şekillenmiştir. Mezuniyetinin ardından Londra'da yüksek lisans yapmış ve burada sosyal girişimciliğe olan ilgisini keşfetmiştir. Yüksek lisansını tamamladıktan sonra Türkiye'ye dönerek kendi girişimini kurmuş ve bu alanda öncü projelere imza atmıştır.
Aydın'ın en bilinen projeleri arasında eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla başlattığı "Gelecek İçin Eğitim" programı yer almaktadır. Bu proje, kırsal bölgelerdeki çocukların nitelikli eğitim almasını sağlamak amacıyla başlatılmış ve geniş yankı uyandırmıştır.
Zehra Berra Aydın, özel hayatında da oldukça aktif bir yaşam sürmektedir. Yayınladığı blog yazılarında sıkça doğa yürüyüşleri ve fotoğrafçılık tutkularından bahseder. Aynı zamanda, sürdürülebilir yaşam konularında da farkındalık yaratmaya çalışmaktadır.
Kariyeri boyunca birçok ödüle layık görülen Aydın, 2021 yılında "Yılın Genç Girişimcisi" ödülünü kazanmıştır. Ayrıca projeleri, uluslararası platformlarda da takdir toplamış ve birçok konferansta konuşmacı olarak yer almıştır.
Zehra Berra Aydın, modern dünyanın ihtiyaçlarına duyarlı, yenilikçi bir vizyonla hareket eden bir lider olarak, genç girişimcilere ilham vermeye devam etmektedir.