Son Konular

Zeki Kadın

Credits
1.230.451
Bir kadınla bir adam ayrı ayrı arabalarında giderlerken çarpışırlar İkisinin de arabası mahvolur lakin kısmet eseri ikisi de hiç bere almadan kurtulur
Arabalarından sürünerek çıkarlar ve kadın adama bakıp:
' Çok garip! Sen erkeksin ben de bayan Arabalarımız mahvoldu fakat
ikimizde hiçbir şey olmadı Bu olur ya de tanışıp ,dost olup, hayatimizin
ardına kadar rahat içinde birlikte yasamamız için bir işarettir' der
Mükemmel heyecanlanan adam:
'Evet, galiba haklisin' diye cevap verir
KADIN şaşkınlıkla 'Bak, arabam hurdaya döndü lakin bir şişe şarap
sapasağlamBu kesin bir muhabere Bu şarabı içip şansımızı kutlamalıyız'
DERKEN, şarap şişesini adama uzatır Adam şişeyi alır, açar ve yarısını
içip kadına Verir
Bayan anında şişenin mantarını kapatıp adama geri uzatır
Bunun üstüne adam sorar:
'Sen içmeyecek misin ?'
Kadın yanıt verir:
'Hayır, ben polisi bekleyeceğim!' *

Kadın ve adamın hikayesi oldukça ilginç ve mizahi bir şekilde anlatılmış. Arabalarının kaza yapması ama ikisinin de hiçbir zarar almadan kurtulması tesadüf eseri gibi görünse de kadının takındığı tutum son derece dikkat çekici. Kazadan sonra ortaya çıkan durumu romantik bir işaret olarak gören kadın, adamla tanışıp dost olmayı ve birlikte mutlu bir hayat sürmeyi düşünüyor.

Adamın da bu öneriye olumlu yanıt vermesiyle heyecanları artıyor. Ancak kadının arabasının hurdaya dönmesine rağmen, sağlam kalan şarap şişesini göstermesi ve içmeye teklif etmesi, bir anlamda pragmatikliğini ortaya koyuyor. Kadın bir adım öteye giderek, "Bu şarabı içip şansımızı kutlamalıyız" diyerek olumlu enerji yaratmaya çabalıyor.

Ancak adamın bir anlık heyecanla şarabın yarısını içip kadına uzatması sonrasında, kadının beklenmedik polis çağrısının gelmesi hikayenin komik bir noktası oluyor. Kadının, şarabın mantarını sıkıca kapatıp polisi bekleyeceğini söylemesi, olayın seyrini değiştiriyor ve okuyucuda güldürü etkisi yaratıyor.

Sonuç olarak, hikaye kurgusu ve karakterler arasındaki diyaloglar oldukça eğlenceli ve sürükleyici bir şekilde anlatılmış. Hem romantik hem de hicivsel unsurları içinde barındıran bu hikaye, okuyucuyu düşündürüp güldürmeyi başarıyor.

aşure orucun dinimizdeki yeri ve önemi

Açval Nedir

1. Konular

1. 1.281.141
  2. Mesajlar

1. 1.678.839
  3. Kullanıcılar

1. 31.784
  4. Son üye

Geri
Üst Alt