Zer zevat ne demek?
güneydoğu usulu kebapçılarda (büyük şık olanlar değil) kebaptan önce masaya bırakılan bilimum marul, maydanoz, taze soğan, közlenmiş biber, közlenmiş domates, közlenmiş soğan ve hatta sarımsağın hepsine verilen ad.Saçk ne demek?
Çatı saçağı ne demek? Saçak çatının yapının dışına taşan kısımdır.Püskül ne demek sözlük anlamı?
Püskül ne demek sözlük anlamı?Bir ucu bağlı, bir ucu saçaklı, serbest iplik demeti biçimindeki süs. (botanik) Bazı bitkilerde saçaklı, iplik demeti biçimindeki uzantılar.
Tumsek ne demek?
Tumsek ne demek?Tümsek kelimesi Türk dil kurumuna göre küçük toprak yığını, küçük tepe, çıkıntılı yer, kabarıklık, şişkinlik manalarına gelmekte olan bir kelime olarak ifade edilebilir.
Zerzevatçı ne iş yapar?
beykoz’un bir köyü. perakendeci.Kabzımal ne anlama gelir?
Meyve ve sebze üreticileri ile satıcılar arasında aracılık eden kimse, sebze meyve toptancısı, çiçekçi esnafı, komisyoncu. Meyve ve sebze üreticileri ile satıcılar arasında aracılık eden sebze meyve toptancısı, çiçekçi esnafı gibi simsarlar. Meyve ve sebze yetiştiricileriyle, satıcı arasındaki aracı.Saçmak ne anlama gelir?
Saçmak ne anlama gelir?Belli bir görüşü, düşünceyi yaymak.
Tümsek olmak ne demek?
Tümsek olmak ne demek?Tümsek kelimesi Türk dil kurumuna göre küçük toprak yığını, küçük tepe, çıkıntılı yer, kabarıklık, şişkinlik manalarına gelmekte olan bir kelime olarak ifade edilebilir. Aynı zamanda bir çıkıntıyı ve yükseltiyi ifade etmek için de tümsek kelimesinin kullanıldığını söylemek mümkündür.
Kemik Zırhlı ne demek?
Etkisi: Bir rakip şampiyondan hasar aldıktan sonra, bu rakibin sana isabet ettirdiği 3 yetenek veya saldırı daha az hasar verir.Kabzımal ne kadar kazanır?
Bu fiyatların tek sorumlusu kabzımallar. Domates, biber gibi ürünlerden para kazanmıyoruz. 50 kilo biber satıp yapacağım kârı 10 kilo erik, kiraz satıp yapıyorum. Çünkü bunlarda yüzde yüz kâr payı koyabiliyoruz. Ben ayda 5 ila 7 bin lira arasında kazanıyorum.Kabzımal ne demek TDK?
Kabzımal ne demek TDK?Kabzımal kelimesinin anlamı meyve sebze toptancısı demektir. TDK verilerine göre kabzımal kelimesinin anlamı meyve ve sebze üreticileri ile satıcılar arasındaki aracılık görevini üstlenen kişidir.
Dağıtmanın anlamı nedir?
Dağıtmanın anlamı nedir?Herhangi bir şeyi ayrı ayrı kimselere vermek.