Son Konular

Zeytinyağlı Garnitürlü Enginar Çanakları

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Zeytinyağlı Garnitürlü Enginar Çanakları Tanımı İçin Malzemeler
1 orta uzunluk soğan
1 diş sarımsak
2 orta uzunluk patates
1 adet havuç
1 su bardağı bezelye
5-6 adet enginar çanağı
1 limon suyu
1 portakalın suyu
1 su bardağı su
Tuz
Zeytinyağı

Zeytinyağlı Garnitürlü Enginar Çanakları Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle zeytinyağın da soğanı kavuralım.
Daha sonra küp küp doğranmış patates ve havucu da ekleyerek kavuralım.
Bezelyeyi ve sarımsağı da üzerine ekledikten 10 dakika sonra ocaktan alalım.
Limon suyu, portakal suyu ,tuz ve zeytinyağını bir bardakta karıştıralım.
Geniş bir tencereye çanakları dizelim.
Üzerlerine hazırladığımız garnitürlerden koyalım.
Sos karışımını da üzerine dökelim.
Enginarlar yumuşayana kadar pişirelim.
Üzerine incecik doğranmış dereotu ile zeytinyağı gezdirerek soğuk servis edelim. Afiyet olsun.
Zeytinyağlı Garnitürlü Enginar Çanakları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Benzer Konular

S
  • Soru Soru
Zeytinyağlı Garnitürlü Enginar Tanımı İçin Malzemeler 4,5 adet temizlenmiş enginar 1 adet havuç 1 adet patates 1 çorba kasesi bezelye 1 adet soğan Zeytinyağ Tuz Zeytinyağlı Garnitürlü Enginar Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle temizlenmiş enginarlarımızı limonlu suda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
16
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Havuc Pureli Zeytinyağlı Enginar Tarifi Resimli Havuc Pureli Zeytinyağlı Enginar Tarifi Havuc Pureli Zeytinyağlı Enginar Malzemeleri: 4 adet konserve enginar 2 adet orta boy havuc 4 su bardağı ılık tavuk suyu 4 yemek kaşığı sıvıyağ 2 demet dereotu 6 cay kaşığı dolusu un 4 cay kaşığı tozşeker 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Zerdeçallı Zeytinyağlı Enginar Tanımı İçin Malzemeler 6 adet enginar 2 yemek kaşığı zeytinyağ 1 adet kuru soğan 1 su bardağı bezelye (Haşlanmışta olur) 2 adet havuç 1 adet patates 1 tatlı kaşığı zerdeçal 1 bardak sıcak su Tuz Yarın demet dereotu Zerdeçallı Zeytinyağlı Enginar Tanımı Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
19
SoruCevap
S
1 enginar kaç gram? Enginar Besin Değeri Orta büyüklükte bir enginarın ağırlığı ortalama 120-130 gramdır ve bu miktar, yaklaşık olarak 63.5 kalori içermektedir. Yine orta büyüklükte bir enginar; 14 gram karbonhidrat, 3.5 gram protein ve 0.4 gram yağ içermektedir. 1 orta boy enginar kaç kalori? 1...
Cevaplar
1
Görüntüleme
10
Enginar kalbi nasıl yenilir? Zeytinyağlı Enginar Kalbi Yapımı Tarifi Nasıl Yapılır? - Soğan yemeklik doğranır zeytinyağı ile kavrulur. - Bezelye, küp küp doğranmış havuç ve patates eklenir. - 1 bardak su eklenir, tuz ve şeker atılır pişirilir. - Pişince enginarlar ve ince doğranmış dereotu...
Cevaplar
1
Görüntüleme
14
  1. Konular

    1. 1.281.594
  2. Mesajlar

    1. 1.679.714
  3. Kullanıcılar

    1. 31.849
  4. Son üye

Geri
Üst Alt