Son Konular

Zeytinyağlı Garnitürlü Enginar

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Zeytinyağlı Garnitürlü Enginar Tanımı İçin Malzemeler
4,5 adet temizlenmiş enginar
1 adet havuç
1 adet patates
1 çorba kasesi bezelye
1 adet soğan
Zeytinyağ
Tuz

Zeytinyağlı Garnitürlü Enginar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle temizlenmiş enginarlarımızı limonlu suda kararmaması için bekletelim.
Garnitürü hazırlamak için patates, havucu küp küp doğrayalım, bezelyeleri ön haşlama yapalım 5 dakika falan, tavaya zeytinyağı alalım üstüne yemeklik doğradığımız soğanları alıp kavuralım.
Ardından patatesi havucu alıp kavuralım. Suyunu süzdüğümüz bezelyeleri de ekleyelim göz kararı tuzumuzu ekleyelim. Ocağın altını kapatalım.
Enginarları uygun bir tencereye yerleştirelim, pişen garnitürleri içine dolduralım kenarlarına taşabilir. Üstüne zeytinyağı gezdirelim, göz kararı sıcak suyu koyup pişmeye bırakalım. Afiyet olsun.
Zeytinyağlı Garnitürlü Enginar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
S

Baharatlı Yulaflı Kraker

S

Krem Şantili Revani Tatlısı

Benzer Konular

S
  • Soru Soru
Zeytinyağlı Garnitürlü Enginar Çanakları Tanımı İçin Malzemeler 1 orta uzunluk soğan 1 diş sarımsak 2 orta uzunluk patates 1 adet havuç 1 su bardağı bezelye 5-6 adet enginar çanağı 1 limon suyu 1 portakalın suyu 1 su bardağı su Tuz Zeytinyağı Zeytinyağlı Garnitürlü Enginar Çanakları Tanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Zerdeçallı Zeytinyağlı Enginar Tanımı İçin Malzemeler 6 adet enginar 2 yemek kaşığı zeytinyağ 1 adet kuru soğan 1 su bardağı bezelye (Haşlanmışta olur) 2 adet havuç 1 adet patates 1 tatlı kaşığı zerdeçal 1 bardak sıcak su Tuz Yarın demet dereotu Zerdeçallı Zeytinyağlı Enginar Tanımı Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
19
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Havuc Pureli Zeytinyağlı Enginar Tarifi Resimli Havuc Pureli Zeytinyağlı Enginar Tarifi Havuc Pureli Zeytinyağlı Enginar Malzemeleri: 4 adet konserve enginar 2 adet orta boy havuc 4 su bardağı ılık tavuk suyu 4 yemek kaşığı sıvıyağ 2 demet dereotu 6 cay kaşığı dolusu un 4 cay kaşığı tozşeker 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Patatesli Garnitürlü Salata Tanımı İçin Malzemeler Patates harcı için ; 6-7 adet patates Yarım demet dereotu Yarım çay bardağı sıvı yağ Tuz-karabiber Yoğurtlu katman için ; Közlenmiş patlıcan (kavanozla 1 adet olabilir) 4-5 adet büyük közlenmiş kırmızı biber 1 kase mısır 1 kase yoğurt (süzme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
15
SoruCevap
S
1 enginar kaç gram? Enginar Besin Değeri Orta büyüklükte bir enginarın ağırlığı ortalama 120-130 gramdır ve bu miktar, yaklaşık olarak 63.5 kalori içermektedir. Yine orta büyüklükte bir enginar; 14 gram karbonhidrat, 3.5 gram protein ve 0.4 gram yağ içermektedir. 1 orta boy enginar kaç kalori? 1...
Cevaplar
1
Görüntüleme
10
  1. Konular

    1. 1.281.709
  2. Mesajlar

    1. 1.679.931
  3. Kullanıcılar

    1. 31.870
  4. Son üye

Geri
Üst Alt