Zeytinyağlı Kuru Fasulye

S

SoruCevap

Reputation:

Zeytinyağlı Kuru Fasulye Tanımı İçin Malzemeler
2 su bardağı kuru fasulye
1 adet soğan
1 yemek kaşığı domates salçası
Tuz
Pulbiber
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı un

Zeytinyağlı Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak kuru fasulyeyi haşlayalım, derin bir tencereye ince doğranmış soğanları ve zeytinyağını koyalım ve soğanları kavurmaya başlayalım.
Hafiften renk değiştiren soğanların üzerine unu ve salçayı ek edip kavurmaya devam edelim.
Ardından suyunu ve haşlanmış kuru fasulye ekleyip karıştıralım.
Tuzu ve pulbiberi ekleyip, kaynamasını bekleyelim, kaynadıktan sonra ocaktan alalım. Güzel iftarlar afiyet olsun
Zeytinyağlı Kuru Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın.

Yorum bırakabilmek için bir üye olmalısınız.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Reklam Talepleri: [email protected]
KVKK Talepleri: [email protected]
Hukuksal Sorunlar: [email protected]
Ban ve Diğer Sorunlar: [email protected]
Üst Alt