Modoratör
Efsanevi Üye
Zoetis ne ise yarar?
Hayvan sağlığında dünya lideri Zoetis, veteriner ilaç ve aşıları keşfeder, geliştirir ve üretir; yenilikçi ürün ve aşıları diagnostik ürünler, genetik testler, biocihazlar ve teknik servisler ile bütünleştirerek pazarlamasını yapar, her geçen gün büyümekte olan et, süt, balık ve beyaz et ihtiyacının karşılanabilmesine …
Zoetis ne malı?
Pfizer'in bir yan kuruluşudur. Zoetis üretim organizasyonunu oluşturan 11 ülkedeki 28 merkezimizde üretim ve tedarik süreçlerimiz kaliteye odaklanmaktadır. Şirket ürünleri doğrudan yaklaşık 45 ülkede pazarlamaktadır ve ürünleri 100'den fazla ülkede satmaktadır. Zoetis Inc Amerika merkezlidir.
Zoetis nasıl kullanılır?
Zoetis nasıl kullanılır?
Zoetis VMP Cat Paste Kullanım Şekli Kedinizin ağız çevresine, patisine veya mamasının üzerine sıkılarak kullanılabilir. 1 kg canlı ağırlığa sahip kediler için 2 cm macun parçası günlük olarak tüketilebilir. Ortalama ağırlıklarda olan kediler için günlük 1 tatlı kaşığı ölçüde verilebilir.
Zoetis Felocell nedir?
Zoetis Felocell nedir?
FELOCELL® 4(Pfizer) feline herpesvirus-1 (FHV-1), feline calicivirus (FCV), ve feline parvovirus (FPV) içerir. Felocell 4 ayrıca Chlamydia psittaci için de koruma sağlar.Sağlıklı kediler 12 haftalık ya da daha yaşlı olduklarında 3-4 hafta ara ile iki doz aşılanmalıdırlar.
Biocan aşı ne demek?
İnaktif kuduz virüsü (2-4 IU), Alüminyum hidroksit jel, Sodyum merthiolate, kültür vasatı. Aşı, doku kültürleri üzerinde üretimi yapılan ve alüminyum hidroksit jel üstünde absorbe edilen saflaştırılmış, inaktif kuduz virüsü ihtiva eder. Endikasyon: Hedef hayvanların kuduza karşı aktif bağışıklığı.
Leptoferm 5 nedir?
Kullanım Sahası Sağlıklı sığır ve koyunlarda Leptospira canicola, L. grippotyphosa, L. hardjo, L. icterohaemorrhagiae ve L. pomona 'nın neden olduğu leptospirosisin önlenmesine yardımcı olarak sağlıklı domuz ve ineklerin aşılanmasında kullanılır.
Clamoxyl la nedir ne işe yarar?
Clamoxyl la nedir ne işe yarar?
Clamoxyl L.A. sığır, koyun, köpek ve kedilerde amoksisiline duyarlı mikroorganizmaIardan ileri gelen enteritis gibi sindirim sistemi enfeksiyonları, pneumoni gibi solunum sistemi enfeksiyonları, ürogenital sistem enfeksiyonları, abse, tırnak, göbek enfeksiyonlarında ve viral hastalıklar sırasında duyarlı bakteriler …
Gebe koyuna Okzan verilir mi?
Gebe koyuna Okzan verilir mi?
Gebelikte Kullanım Benzimidazol grubu antihelmintiklerin embriyotoksik ve teratojenik etkilerinden dolayı koç katımı sırasında ve gebeliğin ilk 1/3 'ünde bulunan hayvanlarda kullanılması kontrendikedir.
Koyunlara parazit hapı ne zaman verilir?
Ben şahsen kuzularıma 3 aylıktan sonra parazit tedavisi yapıyorum. Kuzularda da aynı ilacı 4 ml olarak kullanıyorum. Özellikle dişi kuzularım yeşile çıktıktan 15 ile 20 gün sonra uygulama yapıyorum. Damızlık olabilecek erkek kuzularıma da yine 3 aydan sonra uygulama yapıyorum.
Felocell kaç doz?
Felocell 4 ayrıca Chlamydia psittaci için de koruma sağlar.Sağlıklı kediler 12 haftalık ya da daha yaşlı olduklarında 3-4 hafta ara ile iki doz aşılanmalıdırlar.
Biocan l aşısı ne işe yarar?
Biocan l aşısı ne işe yarar?
ENDİKASYON. 8 haftalık ve daha büyük köpeklerde gençlik hastalığı, bulaşıcı hepatit, bulaşıcı laringotrakeit, parvovirosis, parainfluenza ve en sık ortaya çıkan leptospira serovars (Leptospira icterohaemorrhagiae, Leptospira canicola, Leptospira grippotyphosa)'a karşı aktif immünizasyon.
Tek doz kuduz aşısı kaç yıl korur?
Tek doz kuduz aşısı kaç yıl korur?
Daha önce aşılananlara şüpheli temas sonrasında yalnız 0. ve 3. günlerde 2 doz aşı önerilmektedir. Eğer daha önce bir aşılanma olmamış ise kuduz aşı takvimine uyularak aşı 0, 3, 7, 14 ve 28. günlerde toplam 5 doz omuz kasına uygulanılmaktadır. Bunların da ortalama koruma süresi 2 yıldır.
Biobos l 6 ne işe yarar?
Temel etkisi leptospirasın idrar ile atılmasının engellenmesidir. Ikinci doz çiftleşmeden en az 2 hafta once uygulanırsa fetus oluşumu ciddi şekilde engellenir. Danalar 4 haftalıktan sonra aşılanabilir, temel aşılama 2 doz aşı uygulamasını gerektirir. Düve kategorisine ulaşırken aşılama çiftleşmeden önce yapılmalıdır.