Son Konular

Zonguldak Valisi Karne Dağıtım Törenine Onur Verdi

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.228.839
vali-hacibektasoglu-ogrencilere-karnelerini-v-18770160_amp.jpg

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Güney Hacıbektaşoğlu, TOKİ Yeni Mahalle İlkokulu'nda düzenlenen 2024-2025 eğitim-öğretim yılının kapanışında gerçekleşen karne dağıtım törenine katıldı. Vali Hacıbektaşoğlu, öğrencilerin sevincine ortak olarak sınıfları dolaştı ve karne ile başarı belgelerini öğrencilere takdim etti. Karne törenine, İl Milli Eğitim Müdürü, okul yöneticileri, öğretmenler ve veliler de katılım gösterdi. Vali Hacıbektaşoğlu, çocukların akademik başarılarının yanı sıra ahlaki değerler açısından da doğru şekilde yetişmesinin önemine vurgu yaparak, eğitimin sadece bilgi aktarmak değil, aynı zamanda karakter inşa etmek olduğunu belirtti. Vali, çocukların nitelikli eğitim alabilmeleri için ellerinden gelen tüm desteği vermeye devam edeceklerini dile getirdi. Vali Hacıbektaşoğlu, eğitim camiasına teşekkür ederken, öğrencilere de keyifli bir tatil diledi.

Bilecik'te Korkunç Kaza: 5 Kişi Yaralandı!

Benzer Konular

**Erzurum, Kars, Ardahan, Erzincan, Tunceli ve Ağrı'da Öğrenciler Karnelerini Aldı** Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız ile Aziziye ilçesine bağlı Başçakmak Mahallesi'ndeki Başçakmak İlk ve Ortaokulu'nda öğrencilere karne dağıtım törenine katıldı. Vali, çeşitli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
Ankara Valisi Vasip Şahin, Keçiören Kocatepe İlkokulu'nda düzenlenen karne dağıtım töreninde yer aldı. Vali Şahin, öğrencilere karnelerini takdim ettikten sonra yaptığı açıklamalarda tüm öğrencilere başarılar diledi. Ankara genelinde olduğu gibi 2024-2025 eğitim ve öğretim sezonunun da sona...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
ESKİŞEHİR Valisi Hüseyin Aksoy, sağlık sorunları nedeniyle hastanede tedavi gören 12 ilköğretim ve lise öğrencisine karnelerini hastane odalarında takdim etti. Vali Aksoy, "Öğrencilerin karne sevincine ortak olmak amacıyla onları ziyaret ettik" açıklamasında bulundu. Vali Hüseyin Aksoy...
Cevaplar
0
Görüntüleme
2
**Van'da Karne Heyecanı: Öğrencilere Karneler Törenlerle Dağıtıldı** Van, Hakkari, Muş ve Bitlis'te bulunan okullarda düzenlenen törenlerle öğrencilere karneleri verildi. Van'da 285 bin 865 öğrenci, 1605 okulda karne alma heyecanı yaşadı. İpekyolu ilçesindeki İki Nisan İlkokulu'nda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
İzmir, Manisa, Denizli, Uşak ve Aydın illerinde, öğrenciler karnelerini alarak yaz tatiline girdi. İzmir'in Kemalpaşa ilçesindeki Merkez Cumhuriyet İlkokulu'nda 2024-2025 eğitim öğretim yılı sona erdi ve kapanış töreni düzenlendi. Törene, Vali Süleyman Elban, Kaymakam Musa Sarı, Cumhuriyet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
3
  1. Konular

1. 1.281.040
  2. Mesajlar

1. 1.678.343
  3. Kullanıcılar

1. 31.737
  4. Son üye

Geri