Son Konular

Zoom yeni surum nasil kullanilir?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
2.249
Meslek
Webmaster

Zoom yeni sürüm nasıl kullanılır?

Zoom masaüstü istemcisi zaten yüklüyse güncellemeleri denetleyin:
- Zoom masaüstü istemcisine giriş yapın.
- Profil resminize tıklayın ve ardından Güncellemeleri Denetle'ye tıklayın. Daha yeni bir sürüm varsa Zoom bu sürümü indirip kuracaktır.

Zoom son sürüm kaç?

Zoom Ücretsiz İndirin – 2022 En Son Versiyon
⭐ Versiyon: | 5.0x
İşletim Sistemi: | Windows, Mac, Linux, iOS, Android
Lisans: | Ücretsiz
Geliştiricinin Adı: | Zoom Video Communications, Inc
Toplam İndirme: | 1,558,270

Zoom Türkçe Güncelleme Nasıl Yapılır?

Android cihazınızdan Ayarlar sayfasını açın. Dil ve Giriş öğesine dokunun. Yeni dile dokunun. Not: Zoom otomatik olarak yeni dili kullanacaktır.

Zoom kime ait?

Zoom kime ait?
Eski bir Cisco Webex mühendisi ve yöneticisi olan Eric Yuan, 2011'de Zoom'u kurdu ve 2013'te uygulamayı yayımladı.

Zoom yenilendi mi?

Zoom yenilendi mi?
Zoom, Tüm Platformlar İçin Yeni Bir Güncelleme Yayınladı: İşte Yenilikler. Popüler video konferans uygulaması Zoom, tüm platformlar için yeni bir güncelleme yayınladı. Güncellenen Zoom, hem arayüzünü iyileştirmiş hem de uygulamaya yeni özellikler kazandırmış durumda.

Zoom güncellendi mi?

Video iletişim platformu Zoom, arayüzünü ve özelliklerini güncelledi. Windows, macOS, Linux, iOS ve Android işletim sistemlerindeki istemcisini güncelleyen tümleşik iletişim platformu Zoom, gelen güncellemeyle başta 'Katılımcı aktivitesini askıya alma' olmak üzere, çok sayıda yeni görsel ve işlevsel özellik kazandı.

Zoom Android sürümü kaç?

Zoom istemcisi, sürüm 5.0.4 veya üstü

Zoom programı Android kaçı destekliyor?

İşletim sistemlerinin MacOs X (MacOS 10.7 ya da daha yüksek bir sürüm) Windows 10, 8.1, 8, 7, Red Hat Enterprise Linux 6.4 ya da daha yüksek bir sürüm, IOS 7.0 ya da daha yüksek bir sürüm, iPadOS 13 ya da yüksek bir sürüm, Android 4.0x ya da daha yüksek bir sürüm olması gerekmektedir.

Zoom ne zaman Türkçe olacak?

Zoom ne zaman Türkçe olacak?
Zoom, 30 Kasım 2021 tarihinden itibaren Türkçe dil desteği sunmaya başladığını duyurdu.

Zoom'un yeni sürümünü kullanmak için öncelikle Zoom masaüstü istemcisine giriş yapmanız ve ardından Profil resminize tıklayarak Güncellemeleri Denetle seçeneğine tıklamanız gerekmektedir. Eğer daha yeni bir sürüm varsa Zoom, bu sürümü indirip kuracaktır.

Zoom'un son sürümü 5.0x olarak bilinmektedir. Bu sürüm Windows, Mac, Linux, iOS ve Android işletim sistemlerinde kullanılabilir ve ücretsiz olarak indirilebilir. Zoom Video Communications, Inc tarafından geliştirilen bu sürüm, toplamda 1,558,270 kez indirilmiştir.

Zoom'u kuran kişi, eski bir Cisco Webex mühendisi ve yöneticisi olan Eric Yuan'dur. 2011 yılında Zoom'u kurmuş ve 2013 yılında uygulamayı yayınlamıştır.

Zoom, tüm platformlar için yeni bir güncelleme yayınlamıştır. Bu güncelleme ile arayüzü iyileştirilmiş ve yeni özellikler eklenmiştir. Windows, macOS, Linux, iOS ve Android işletim sistemlerindeki istemcileri güncelleyen Zoom, kullanıcılara daha iyi bir deneyim sunmaktadır.

Zoom'un Türkçe dil desteği, 30 Kasım 2021 tarihinden itibaren sunulmaya başlamıştır. Eğer Zoom'u Türkçe kullanmak istiyorsanız, ayarlar kısmından dil seçeneğini Türkçe olarak güncelleyebilirsiniz.

Zoom'un Android sürümü ise en az 5.0.4 veya üstü sürümü gerektirmektedir. Ayrıca Zoom programı, MacOs X (MacOS 10.7 veya üzeri), Windows 10, 8.1, 8, 7, Red Hat Enterprise Linux 6.4 veya üstü, IOS 7.0 veya üstü, iPadOS 13 veya üstü, Android 4.0x veya üstü işletim sistemlerini desteklemektedir. Bu işletim sistemlerine sahip cihazlar üzerinden Zoom'u kullanabilirsiniz.

20 gunluk kedi su icer mi?

FIFA Coin kac TL?

1. Konular

1. 1.281.548
  2. Mesajlar

1. 1.679.499
  3. Kullanıcılar

1. 31.819
  4. Son üye

Geri
Üst Alt