ZyXEL modem kullanıcı adı şifresi nedir?
1- Modem arayüzüne herhangi bir web tarayıcından 192.168.1.1 ile erişim sağlanır. 2- Kullanıcı adı ”admin” , şifre ”turktelekom” ile modem arayüzüne giriş yapılır.ZyXEL modem şifresi nerede yazar?
ZyXEL modem şifresi nerede yazar?Modemi resetledikten sonra modemin şifresi modem altındaki etikette yazar. Bu şifreler ile modem ip sine göre giriş yaparak modem arayüzünde tüm modemlerde ilk girişte şifre değişiklik ekranı gelecektir bu şekilde değiştirebilirsiniz. Aynı zamanda arayüzünde Yönetim ayarlarında da bu şifreyi değiştirebilirsiniz.
Modem şifre bilgisi nereye girilir?
Modem şifre bilgisi nereye girilir?1. Adım: İnternet tarayıcınızı açın. 3. Adım: Modemin IP’sine girdiğinizde sizi kullanıcı adı ve şifre ekran karışılayacak. Bu kullanıcı adı ve şifreler TTNET kullanıcısı iseniz genellikle; admin-ttnet şeklinde oluyor.
ZyXEL kullanıcı Adı Şifre Nasıl Alınır?
Sonra internet explorer sayfasından adres kısmına 192.168.1.1 yazılarak modemin arayüzüne erişilir. Karşımıza gelen şifre ekranındaki noktaları silerek (modemin resetlendiği varsayılarak) default şifre olan ttnet ya da 1234 yazıp modeme erişim sağlanır.Modem arayüz şifrem nedir?
Modem arayüz şifrem nedir?Modeminizin arka tarafında bu kullanıcı ve şifre bulunabileceği gibi, yine cihazın kullanım klavuzunda da panel kullanıcı adı ve şifresi yer alıyor. Eğer her ikisinden de sonuç alamazsanız, modemin resmi web sayfasına girerek varsayılan kullanıcı adına ve şifreye erişebilirsiniz.
Zyxel kullanıcı Adı Şifre Nasıl Alınır?
Zyxel kullanıcı Adı Şifre Nasıl Alınır?ZyXEL modem şifremi unuttum nasıl öğrenebilirim?
Şifrenizi hatırlamıyorsanız modeminizin yan veya arka tarafında bulunan reset tuşuna Power ışığı yanıp sönene kadar (15-20 sn.) basılı tutarak resetleyiniz.ZyXEL VMG3312 B10B modem arayüzüne nasıl girilir?
ZyXEL VMG3312 B10B modem arayüzüne nasıl girilir?ZyXEL VMG3312-B10B Modem Arayüz Giriş Bilgileri
- 1: İnternet tarayıcınızı açın.
- 2: Arama kısmına 192.168.1.1 yazın (bu adres modemden modeme değişiklik gösterebilir)
- 3: Modemin IP’sine girdiğinizde sizi kullanıcı adı ve şifre ekran karışılayacak.
- Model: ZyXEL VMG3312-B10B.