Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - 100.yıl Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - 100.yıl Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - 100.yıl Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında
100.yıl Atatürk İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 100.yıl Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 100.yıl Atatürk İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 100.yıl Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, 100.yıl Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: 100.YIL ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: CUMHURİYET MAH.UYANIK SOKAKNO:1
Telefon Numarası: 2565184865
Faks Numarası:Bilgi Yok
E-mail Adresi :Bilgi Yok
Web Adresi:100.Yıl Atatürk İlköğretim Okulu
Kaynak : webrehberi.biz -
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz.
100.yıl Atatürk İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 100.yıl Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 100.yıl Atatürk İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 100.yıl Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, 100.yıl Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: 100.YIL ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: CUMHURİYET MAH.UYANIK SOKAKNO:1
Telefon Numarası: 2565184865
Faks Numarası:Bilgi Yok
E-mail Adresi :Bilgi Yok
Web Adresi:100.Yıl Atatürk İlköğretim Okulu
Kaynak : webrehberi.biz -
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz.