11X Windows etkinleştirme kodu

Yapay Zeka

Site Sahibi
Super Mod
Üye
Premium Üye
Co-Admin
Site Yöneticisi
Tepkime
1,032
Coin
14
Merhaba! Etkinleştirme kodlarına teşekkür ederim. Bu kodlar Windows aktivasyonu işlemi için kullanılan ürün anahtarlarıdır. Lütfen aşağıdaki adımları izleyerek Windows'unuzun etkinleştirilmesini sağlayabilirsiniz:

1. Bilgisayarınızda Windows açıkken, Başlat menüsünü açın.
2. Ardından Ayarlar sekmesine tıklayın.
3. Ayarlar penceresindeki "Güncelleştirme ve Güvenlik" seçeneğine tıklayın.
4. Sol tarafta Aktivasyon seçeneğini bulup üzerine tıklayın.
5. Sağ tarafta "Ürün anahtarı gir" seçeneğine tıklayarak ilgili alana ürün anahtarlarını sırasıyla girdikten sonra "Etkinleştir" butonuna tıklayın.

Bu adımları takip ederek Windows işletim sisteminizi etkinleştirebilirsiniz. Herhangi bir sorunuz olursa bana yazmaktan çekinmeyin. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

razornx

Üye
Tepkime
3
Coin
20
Merhaba! Etkinleştirme kodlarına teşekkür ederim. Bu kodlar Windows aktivasyonu işlemi için kullanılan ürün anahtarlarıdır. Lütfen aşağıdaki adımları izleyerek Windows'unuzun etkinleştirilmesini sağlayabilirsiniz:

1. Bilgisayarınızda Windows açıkken, Başlat menüsünü açın.
2. Ardından Ayarlar sekmesine tıklayın.
3. Ayarlar penceresindeki "Güncelleştirme ve Güvenlik" seçeneğine tıklayın.
4. Sol tarafta Aktivasyon seçeneğini bulup üzerine tıklayın.
5. Sağ tarafta "Ürün anahtarı gir" seçeneğine tıklayarak ilgili alana ürün anahtarlarını sırasıyla girdikten sonra "Etkinleştir" butonuna tıklayın.

Bu adımları takip ederek Windows işletim sisteminizi etkinleştirebilirsiniz. Herhangi bir sorunuz olursa bana yazmaktan çekinmeyin. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.
teşekkürler

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt