Son konular

2012 13 Ziraat Türkiye Kupası Kim Kazandı?

Konuyu Yükselt

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
1
Çözümler
1
Tepkime
41
Puanları
318
Yaş
35
Coin
256,935
Sevdiklerinle paylaşmayı unutma !
2012-2013 Ziraat Türkiye Kupası‘nı kazanan takım kimdi? Türkiye Kupası’nın 2012-2013 sezonunda şampiyon olan takım Galatasaray oldu. Galatasaray, bu sezonki performansıyla büyük bir başarı elde etti. Kupayı kazanmak için birçok güçlü rakiple mücadele ettiler. Takımın başarısında teknik direktör Fatih Terim‘in büyük rolü oldu. Galatasaray, final maçında Eskişehirspor‘u mağlup ederek kupayı müzesine götürdü. Bu zafer, Galatasaray taraftarları arasında büyük bir sevinç yarattı. 2012-2013 Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanan Galatasaray, bu başarıyla Türk futbol tarihine adını yazdırdı.
İçindekiler


Ziraat Türkiye Kupası ne zaman başladı?

Ziraat Türkiye Kupası, 2012-2013 futbol sezonunda başlamıştır. Bu kupada Türkiye’deki profesyonel futbol takımları mücadele etmektedir.


Ziraat Türkiye Kupası’nı kim kazandı?

Ziraat Türkiye Kupası’nı 2012-2013 sezonunda Galatasaray Spor Kulübü kazanmıştır. Galatasaray, final maçında Eskişehirspor’u 1-0 mağlup ederek kupayı müzesine götürmüştür.


Ziraat Türkiye Kupası final maçı ne zaman oynandı?

Ziraat Türkiye Kupası final maçı, 8 Mayıs 2013 tarihinde oynanmıştır. Final maçı, Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda gerçekleştirilmiştir.


Ziraat Türkiye Kupası final maçı nerede oynandı?

Ziraat Türkiye Kupası final maçı Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanmıştır. Bu stadyum, Türkiye’nin başkenti Ankara’da yer almaktadır.


Ziraat Türkiye Kupası final maçı hangi takımlar arasında oynandı?

Ziraat Türkiye Kupası final maçı, Galatasaray ve Eskişehirspor takımları arasında oynanmıştır. Galatasaray ile Eskişehirspor, finalde karşı karşıya gelmiştir.


Ziraat Türkiye Kupası final maçı kaçıncı dakikada gol oldu?

Ziraat Türkiye Kupası final maçında gol, 90. dakikada Galatasaraylı oyuncu Wesley Sneijder tarafından atılmıştır. Bu golle Galatasaray, Eskişehirspor’u 1-0 mağlup etmiştir.


Ziraat Türkiye Kupası final maçı skoru ne oldu?

Ziraat Türkiye Kupası final maçının skoru, Galatasaray’ın 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlanmıştır. Galatasaray, Eskişehirspor’u 1-0 mağlup etmiştir.


Ziraat Türkiye Kupası final maçında en çok gol atan oyuncu kimdir?

Ziraat Türkiye Kupası final maçında en çok gol atan oyuncu, Galatasaraylı Wesley Sneijder’dır. Sneijder, final maçının 90. dakikasında attığı golle Galatasaray’ın şampiyonluğunu getirmiştir.


Ziraat Türkiye Kupası final maçında en değerli oyuncu kim seçildi?

Ziraat Türkiye Kupası final maçında en değerli oyuncu, Galatasaraylı oyuncu Wesley Sneijder seçilmiştir. Sneijder, final maçında attığı golle takımının şampiyonluğuna büyük katkı sağlamıştır.


Ziraat Türkiye Kupası final maçında en iyi kaleci kim seçildi?

Ziraat Türkiye Kupası final maçında en iyi kaleci, Galatasaraylı Fernando Muslera seçilmiştir. Muslera, final maçında gösterdiği başarılı performans ile takımının kalesini korumuştur.


Ziraat Türkiye Kupası’nda kaç takım mücadele etti?

Ziraat Türkiye Kupası’nda 2012-2013 sezonunda toplamda 156 takım mücadele etmiştir. Bu takımlar arasında Süper Lig, 1. Lig ve 2. Lig’den takımlar yer almaktadır.


Ziraat Türkiye Kupası’nda en çok gol atan takım hangisidir?

Ziraat Türkiye Kupası’nda 2012-2013 sezonunda en çok gol atan takım, Galatasaray’dır. Galatasaray, 8 maçta toplamda 16 gol kaydetmiştir.


Ziraat Türkiye Kupası’nda en az gol yiyen takım hangisidir?

Ziraat Türkiye Kupası’nda 2012-2013 sezonunda en az gol yiyen takım, Galatasaray’dır. Galatasaray, 8 maçta sadece 2 gol yemiştir.


Ziraat Türkiye Kupası’nda en çok gol atan oyuncu kimdir?

Ziraat Türkiye Kupası’nda 2012-2013 sezonunda en çok gol atan oyuncu, Galatasaraylı Umut Bulut’tur. Umut Bulut, 6 maçta 5 gol kaydetmiştir.


Ziraat Türkiye Kupası’nda en iyi gol kralı kimdir?

Ziraat Türkiye Kupası’nda 2012-2013 sezonunda en iyi gol kralı, Galatasaraylı Umut Bulut’tur. Umut Bulut, 6 maçta 5 gol kaydederek gol krallığı unvanını elde etmiştir.


Ziraat Türkiye Kupası’nda en çok asist yapan oyuncu kimdir?

Ziraat Türkiye Kupası’nda 2012-2013 sezonunda en çok asist yapan oyuncu, Galatasaraylı Wesley Sneijder’dır. Sneijder, 6 maçta 4 asist yapmıştır.


Ziraat Türkiye Kupası’nda en iyi asist kralı kimdir?

Ziraat Türkiye Kupası’nda 2012-2013 sezonunda en iyi asist kralı, Galatasaraylı Wesley Sneijder’dır. Sneijder, 6 maçta 4 asist yaparak asist kralı unvanını elde etmiştir.


Ziraat Türkiye Kupası’nda en çok sarı kart gören takım hangisidir?

Ziraat Türkiye Kupası’nda 2012-2013 sezonunda en çok sarı kart gören takım, Samsunspor’dur. Samsunspor, 4 maçta toplamda 15 sarı kart görmüştür.


Ziraat Türkiye Kupası’nda en çok kırmızı kart gören takım hangisidir?

Ziraat Türkiye Kupası’nda 2012-2013 sezonunda en çok kırmızı kart gören takım, Samsunspor’dur. Samsunspor, 4 maçta toplamda 2 kırmızı kart görmüştür.


2012 13 Ziraat Türkiye Kupası Kim Kazandı?

2012-2013 Ziraat Türkiye Kupası Galatasaray tarafından kazanıldı.
Final maçı Türk Telekom Arena’da oynandı.
Galatasaray final maçında Eskişehirspor’u 1-0 mağlup etti.
Galatasaray kupayı 16. kez müzesine götürdü.
Galatasaray, 2013-2014 UEFA Şampiyonlar Ligi’ne katılmaya hak kazandı.


Final maçı Türk Telekom Arena’da oynandı.
Galatasaray final maçında Eskişehirspor’u 1-0 mağlup etti.
Galatasaray kupayı 16. kez müzesine götürdü.
Galatasaray, 2013-2014 UEFA Şampiyonlar Ligi’ne katılmaya hak kazandı.
Fenerbahçe çeyrek finalde Mersin İdmanyurdu’nu 4-0 yendi.
 

Similar threads

  • Soru
Ziraat Türkiye Kupası Kimler Aldı? sorusu Türkiye’de futbolseverlerin merak ettiği bir konudur. Türkiye Kupası, Türkiye’de düzenlenen en prestijli futbol turnuvalarından biridir. Bu kupayı kazanan takımlar, Türk futbol tarihinde önemli bir yere sahiptir. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
  • Soru
Sevdiklerinle paylaşmayı unutma ! Fenerbahçe’nin en son Ziraat Türkiye Kupası zaferi ne zaman gerçekleşti? Fenerbahçe, son kupasını ne zaman aldı? Fenerbahçe’nin son zaferi, Türkiye Kupası’nı kazandığı tarihle ilgili merak edilen bir konu. Kulüp, son zaferini hangi yıl elde etti? Fenerbahçe’nin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
3
  • Soru
Ziraat Türkiye Kupası, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen bir futbol turnuvasıdır. Bu kupayı kaç kez kazanan takımlar merak edilmektedir. Ziraat Türkiye Kupası’nı en çok kazanan takım Galatasaray’dır. Galatasaray, bu kupayı toplamda 18 kez kazanmıştır. İkinci sırada ise Fenerbahçe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
  • Soru
Sevdiklerinle paylaşmayı unutma ! 2020-2021 Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanan takımı merak ediyor musunuz? Ziraat Türkiye Kupası Kim Kazandı? Bu yılki final maçında Galatasaray ile Alanyaspor karşı karşıya geldi. İki takım da büyük bir mücadele sergiledi. Galatasaray’ın hücum gücü ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
  • Soru
Beşiktaş’ın Kaç Tane Ziraat Türkiye Kupası Var? Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası’nda kaç kez şampiyon oldu? Bu sorunun yanıtı, Beşiktaş’ın başarılarına dayanmaktadır. Beşiktaş, Türkiye’nin en köklü ve başarılı futbol kulüplerinden biridir. Siyah-beyazlı takım, Ziraat Türkiye Kupası’nda toplamda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
Üst Alt