Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2022 YKS tercih sonuclari ne zaman aciklanacak?

Modoratör

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Puan 0
Çözümler 0
Modoratör

2022 YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?​

2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2022-YKS) başvuruları 11 Şubat-7 Mart tarihleri arasında yapılacak. 16-17 Mart tarihlerinde ise geç başvuru yapılabilecek. Sonuçlar ne zaman açıklanacak? ÖSYM takvimine göre ise Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları 20 Temmuz’da açıklanacak.

A ö l sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2022?​

AÖL 2. dönem sınav sonuçlarının 20 Mart’a kadar duyurulması bekleniyor.
YKS 2022 Tercih ne zaman?​
11 Şubat’ta başlayan 2022 YKS başvuruları ise 7 Mart tarihinde sona eriyor. Başvuru işlemlerini tamamlayan adayların YKS başvuru ücretini ise en geç 8 Mart tarihine kadar belirtilen bankalara veya internet üzerinden yatırması gerekiyor.

ÖSYM sınav takvimi 2022 ne zaman açıklanacak?​

ÖSYM sınav takvimi 2022 ne zaman açıklanacak?
2022 yılında ÖSYM tarafından uygulanacak olan sınavlara ilişkin ‘2022 Yılı Sınav ve Sonuç Açıklama Takvimi’ne 13 Aralık 2021 günü saat 10.15’ten itibaren ÖSYM’nin internet adresinden erişilebilecektir. Adayların ve kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur.

2022 Tercih ne zaman?​

2022 Tercih ne zaman?
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı’nın internet sitesinde yer alan duyuruya göre, tercih işlemleri, 19 – 26 Nisan saat 23:59’a kadar yapılacak.

2022 TYT sonuçları ne zaman açıklanacak?​

SONUÇLAR 20 TEMMUZ’DA AÇIKLANACAK Haziran ayı içerisinde düzenlenecek üniversite sınavının sonuçları 20 Temmuz’da ÖSYM AİS üzerinden adayların erişimine açılacak.

Açıköğretim sınavı ne zaman açıklanacak 2022?​

AÖF sınav yerleri 25 Mart Cuma günü açıklandı. Öğrenciler sınav yerlerini “https://giris.anadolu.edu.tr/” internet sitesinden öğrenebilecekler.
Tercih dönemi ne zaman 2022?​
ÖSYM Başkanı Aygün “Değerli hekimlerimiz, 2022-TUS 1. Dönem tercihlerini bugün başlatıyoruz. Tercihlerinizi 19-26 Nisan 2022 tarihleri arasında yapabilirsiniz” dedi.

2022 ÖSYM sınav başvuruları ne zaman?​

2022 ÖSYM sınav başvuruları ne zaman?
2022 YKS BAŞVURULARI NE ZAMAN BİTİYOR? Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başvuruları 11 Şubat-7 Mart 2022 günleri arasında alınıyor. YKS son başvuru tarihi ise 7 Mart 2022 Pazartesi günü saat 23.59’da sona eriyor. YKS başvuruları ÖSYM’nin ais.osym.gov.tr internet adresinin yanı sıra ÖSYM bürolarından yapılabiliyor.

2022 ÖSYM başvuru tarihi ne zaman?​

2022 ÖSYM başvuru tarihi ne zaman?
YKS başvuruları 2022 yılında 11 Şubat ve 7 Mart tarihleri aralığında alındı. TYT, AYT ve YDT olmak üzere üç oturum şeklinde düzenlenecek olan Yüksek Öğretim Kurumları Sınavına girecek olan adaylar geç başvurularını ise 16-17 Mart’ta yapacaklar.

2022 Kamu Personel Sınavı Ne zaman?​

KPSS Lisans başvuruları 24 Mayıs’ta başlayıp 6 Haziran’da son bulacak. 2022-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) 14 Ağustos’ta gerçekleşecek. KPSS Önlisans başvuruları ise 3 Ağustos’ta başlayıp 15 Ağustos’ta bitecek. Sınav ise 2 Ekim’de gerçekleşecek.

Tercihler Ne zaman Bitiyor 2022?​

Açık Öğretim Lisesi sınavı ne zaman 2022?​
2021-2022 AÖO – AÖL- AÖIHL-MAÖL/ 3 Temmuz 2022 (e-Sınav olarak uygulanacaktır.) (e-Sınav olarak uygulanacaktır.) Sistemle Gerçekleştirilecektir. Sistemle Gerçekleştirilecektir.

2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başvuruları 11 Şubat-7 Mart tarihleri arasında yapıldı ve 16-17 Mart tarihlerinde geç başvuru yapılabilme imkanı tanınıyor. ÖSYM takvimine göre, YKS sonuçları 20 Temmuz'da açıklanacak.

AÖL (Açıköğretim Liseleri) 2. dönem sınav sonuçlarının ise 20 Mart'a kadar duyurulması bekleniyor.

YKS tercihlerinin ne zaman yapılacağına dair bilgi verilen kaynaklara göre, tercih işlemleri 19-26 Nisan tarihleri arasında, saat 23:59'a kadar yapılabilecek.

ÖSYM sınav takvimi 2022 ile ilgili ayrıntılar 13 Aralık 2021 tarihinde ÖSYM'nin internet sitesinde yayımlandı. Adaylar ve kamuoyu bu takvime erişebilirler.

2022 TYT sonuçları ise Haziran ayında gerçekleştirilecek üniversite sınavının ardından 20 Temmuz'da açıklanacak. Sonuçlar ÖSYM AİS üzerinden adaylara sunulacak.

Açıköğretim sınavı ile ilgili olarak bilgi verilen kaynağa göre, AÖF sınav yerleri 25 Mart Cuma günü açıklandı ve öğrenciler sınav yerlerini verilen internet sitesinden öğrenebilirler.

Tercih dönemi ile ilgili detaylar, ÖSYM Başkanı Aygün'ün açıklamalarına göre, 2022-TUS 1. Dönem tercihlerinin 19-26 Nisan 2022 tarihleri arasında yapılabileceği belirtilmektedir.

2022 KPSS'ye ilişkin bilgiler de verilmiş; KPSS Lisans başvurularının 24 Mayıs'ta başlayıp 6 Haziran'da sona ereceği ve KPSS Önlisans sınavının 2 Ekim'de gerçekleşeceği belirtilmiştir.ÖABT ise 14 Ağustos'ta gerçekleşecektir.

Son olarak, Açık Öğretim Lisesi sınavı ile ilgili 2021-2022 dönemine ait bilgi verilmiş, sınavın e-Sınav olarak uygulanacağı belirtilmiştir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Tema özelleştirmeleri kullanılamıyor!

Tema özelleştirme alanlarını sizin için kullanılamıyor, lütfen daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri