7 Plus Ekran Fotoğrafı Nasıl Çekilir?

SoruCevap

Yeni Üye
Tepkime
56
Coin
256,936
Sevdiklerinle paylaşmayı unutma !
7 Plus Ekran Fotoğrafı Nasıl Çekilir? İPhone 7 Plus kullanıcıları, ekran fotoğrafı çekmek için basit adımları takip edebilirler. İlk olarak, ekranın üzerinde görmek istediğiniz içeriği açın. Ardından, Güç düğmesi ile Ana Ekran düğmesine aynı anda basın. Bu işlem, ekranın fotoğrafını çekip kaydetmenizi sağlar. Ekran görüntüsünü Fotoğraflar uygulamasında bulabilir ve dilediğiniz gibi paylaşabilirsiniz. Ekran fotoğrafı çekmek, hızlı ve kolay bir şekilde içeriği kaydetmek için harika bir yöntemdir.
İçindekiler

7 Plus Ekran Fotoğrafı Nasıl Çekilir?​

7 Plus telefonlarda ekran fotoğrafı çekmek oldukça kolaydır. İşte adım adım nasıl yapabileceğinizi anlatacağım:
1. Adım: Ekran görüntüsünü çekmek istediğiniz ekranı açın.
2. Adım: Güç düğmesine (sağ tarafta) ve ana ekran düğmesine (altta) aynı anda basılı tutun.
3. Adım: Butonlara basılı tuttuğunuzda ekran bir kez beyaz bir flaşla yanıp sönüp, bir kamera sesi duyacaksınız. Bu, ekran görüntüsünün çekildiğini gösterir.
4. Adım: Ekran görüntüsü fotoğraf albümünüze kaydedilecektir. Fotoğraflar uygulamasını açarak ekran görüntüsünü bulabilir ve istediğiniz gibi paylaşabilirsiniz.

7 Plus Ekran Fotoğrafı Neden Çekilir?​

7 Plus telefonlarda ekran fotoğrafı çekmenin birkaç farklı nedeni olabilir. İşte bazı yaygın kullanım senaryoları:
1. Ekranı Paylaşmak İçin: Bir hata mesajı alıyorsanız veya bir uygulama sorunuyla karşılaşıyorsanız, ekran görüntüsünü başkalarıyla paylaşarak sorunu daha iyi anlatabilirsiniz.
2. Bilgiyi Kaydetmek İçin: Bir web sayfasında veya belgede önemli bir bilgi görüyorsanız, ekran görüntüsü alarak bu bilgiyi daha sonra kullanmak üzere kaydedebilirsiniz.
3. Hatıra Oluşturmak İçin: Bir oyunun sonucunu veya bir sohbetteki önemli bir anı yakalamak isterseniz, ekran görüntüsü alarak bu anları ölümsüzleştirebilirsiniz.

7 Plus Ekran Fotoğrafı Nasıl Paylaşılır?​

7 Plus telefonlarda çektiğiniz ekran fotoğraflarını paylaşmak oldukça kolaydır. İşte yapmanız gerekenler:
1. Adım: Fotoğraflar uygulamasını açın ve ekran görüntüsünü bulun.
2. Adım: Ekran görüntüsünü seçin ve paylaşmak istediğiniz platformu seçin (mesajlar, e-posta, sosyal medya vb.).
3. Adım: Seçtiğiniz platforma göre, iletmek istediğiniz kişileri veya hesapları seçin ve gönder butonuna basın.
4. Adım: Ekran görüntüsü başarıyla paylaşılacak ve istediğiniz kişilerle paylaşılacaktır.

7 Plus Ekran Fotoğrafı Nasıl Ayarlanır?​

7 Plus telefonlarda ekran fotoğrafı çekmek için herhangi bir ayar yapmanıza gerek yoktur. Telefonunuzun varsayılan ayarları zaten ekran görüntüsü çekmeye uygundur. Ekran görüntüsü çekmek için sadece güç düğmesi ve ana ekran düğmesine aynı anda basmanız yeterlidir.

7 Plus Ekran Fotoğrafı Hangi Dosya Formatında Kaydedilir?​

7 Plus telefonlarda çektiğiniz ekran fotoğrafları PNG dosya formatında kaydedilir. PNG formatı, yüksek kaliteli görüntüleri sıkıştırmadan kaydetmek için kullanılan bir dosya formatıdır. Bu sayede, ekran görüntülerinizin kalitesi bozulmaz ve ayrıntıları kaybolmaz.

7 Plus Ekran Fotoğrafı Nasıl Düzenlenir?​

7 Plus telefonlarda çektiğiniz ekran fotoğraflarını düzenlemek için birçok farklı seçeneğiniz vardır. İşte bazı düzenleme seçenekleri:
1. Fotoğraflar Uygulaması: Ekran görüntüsünü fotoğraflar uygulamasında açarak, kırpma, parlaklık, kontrast gibi temel düzenlemeleri yapabilirsiniz.
2. Düzenleme Uygulamaları: App Store’da birçok ücretsiz veya ücretli fotoğraf düzenleme uygulaması bulunmaktadır. Bu uygulamaları indirerek ekran görüntülerinizi daha detaylı bir şekilde düzenleyebilirsiniz.
3. Sosyal Medya Düzenleme Araçları: Bazı sosyal medya platformları, ekran görüntülerini düzenlemek için kendi araçlarını sunar. Bu araçları kullanarak ekran görüntülerinizi filtrelerle veya metinlerle süsleyebilirsiniz.

7 Plus Ekran Fotoğrafı Nasıl Silinir?​

7 Plus telefonlarda çektiğiniz ekran fotoğraflarını istediğiniz zaman silebilirsiniz. İşte nasıl yapabileceğinizi anlatacağım:
2. Adım: Ekran görüntüsünü seçin ve sağ üst köşede bulunan “Sil” veya “Çöp Kutusu” simgesine dokunun.
3. Adım: Ekran görüntüsü silme işlemini onaylamak için “Sil” veya “Evet” seçeneğini seçin.
4. Adım: Ekran görüntüsü başarıyla silinecektir ve fotoğraflar albümünüzden kaldırılacaktır.

7 Plus Ekran Fotoğrafı Nasıl Yedeklenir?​

7 Plus telefonlarda çektiğiniz ekran fotoğraflarını iCloud veya iTunes gibi yedekleme yöntemleriyle yedekleyebilirsiniz. İşte adım adım nasıl yapabileceğinizi anlatacağım:
1. iCloud Yedeklemesi: Ayarlar uygulamasını açın, adınıza dokunun ve “iCloud” seçeneğine gidin. Ardından “iCloud Yedekleme” seçeneğini açın ve “Şimdi Yedekle” seçeneğine dokunun. Bu işlem, ekran görüntülerinizi iCloud hesabınızda yedekleyecektir.
2. iTunes Yedeklemesi: Bilgisayarınızda iTunes’u açın ve iPhone’unuzu USB kablosuyla bağlayın. iPhone’unuzu seçin ve “Yedekle” seçeneğine tıklayın. Bu işlem, ekran görüntülerinizi bilgisayarınızdaki iTunes yedekleme dosyasına kaydedecektir.

7 Plus Ekran Fotoğrafı Ne Kadar Hafıza Kaplar?​

7 Plus telefonlarda çektiğiniz ekran fotoğrafları, çekilen görüntünün boyutuna bağlı olarak değişen miktarda hafıza kaplar. Ekran görüntüleri genellikle 100-500 KB arasında değişen boyutlara sahiptir. Bu nedenle, telefonunuzun hafızasını fazla etkilemeden birçok ekran görüntüsü çekebilirsiniz.

7 Plus Ekran Fotoğrafı Nasıl E-postaya Eklenir?​

7 Plus telefonlarda çektiğiniz ekran fotoğraflarını e-postaya eklemek oldukça kolaydır. İşte yapmanız gerekenler:
2. Adım: Ekran görüntüsünü seçin ve paylaşma seçeneklerini açın.
3. Adım: E-posta simgesini seçin ve e-posta hesabınızı seçin.
4. Adım: E-posta oluşturma ekranında, e-posta adresini girin, konu ve mesajı ekleyin ve gönder düğmesine basın. Ekran görüntüsü e-postanıza başarıyla eklenmiş olacaktır.

7 Plus Ekran Fotoğrafı Nasıl Kırpılır?​

7 Plus telefonlarda çektiğiniz ekran fotoğraflarını kırpmanız gerektiğinde aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
2. Adım: Ekran görüntüsünü seçin ve düzenleme seçeneklerini açın.
3. Adım: Kırpma aracını seçin ve ekran görüntüsünü istediğiniz şekilde kırpın.
4. Adım: Kırpma işlemini tamamlamak için “Tamam” veya “Kes” seçeneğini seçin. Ekran görüntüsü başarıyla kırpılacaktır.

7 Plus Ekran Fotoğrafı Nasıl Yapıştırılır?​

7 Plus telefonlarda çektiğiniz ekran fotoğraflarını yapıştırmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Mesajlar veya e-posta gibi bir uygulamada metin alanına gidin.
2. Adım: Metin alanında bir süre basılı tutun ve açılan menüden “Yapıştır” seçeneğini seçin.
3. Adım: Ekran görüntüsü, metin alanına yapıştırılacaktır. İstediğiniz gibi gönderme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

7 Plus Ekran Fotoğrafı Nasıl Kopyalanır?​

7 Plus telefonlarda çektiğiniz ekran fotoğraflarını kopyalamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
2. Adım: Ekran görüntüsünü seçin ve kopyalama seçeneğini seçin.
3. Adım: Ekran görüntüsü panoya kopyalanacaktır. Kopyaladığınız görüntüyü herhangi bir uygulamada yapıştırabilirsiniz.

7 Plus Ekran Fotoğrafı Nasıl Yapılır ve Kaydedilir?​

7 Plus telefonlarda ekran fotoğrafı çekmek ve kaydetmek oldukça basittir. İşte adım adım nasıl yapabileceğinizi anlatacağım:
2. Adım: Güç düğmesine (sağ tarafta) ve ana ekran düğmesine (altta) aynı anda basılı tutun.
3. Adım: Butonlara basılı tuttuğunuzda ekran bir kez beyaz bir flaşla yanıp sönüp, bir kamera sesi duyacaksınız. Bu, ekran görüntüsünün çekildiğini gösterir.
4. Adım: Ekran görüntüsü fotoğraf albümünüze kaydedilecektir. Fotoğraflar uygulamasını açarak ekran görüntüsünü bulabilir ve istediğiniz gibi paylaşabilirsiniz.

7 Plus Ekran Fotoğrafı Nasıl Bulunur?​

7 Plus telefonlarda çektiğiniz ekran fotoğraflarını bulmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Fotoğraflar uygulamasını açın.
2. Adım: Ekranın alt kısmında bulunan “Fotoğraflar” sekmesine dokunun.
3. Adım: Ekran görüntüleri albümünü seçin.
4. Adım: Burada çektiğiniz ekran fotoğraflarını bulabilir ve görüntüleyebilirsiniz.

7 Plus Ekran Fotoğrafı Nasıl Yapılır ve Paylaşılır?​

7 Plus telefonlarda ekran fotoğrafı çekmek ve paylaşmak oldukça kolaydır. İşte adım adım nasıl yapabileceğinizi anlatacağım:
4. Adım: Ekran görüntüsü fotoğraf albümünüze kaydedilecektir. Fotoğraflar uygulamasını açarak ekran görüntüsünü bulabilir ve istediğiniz gibi paylaş

7 Plus Ekran Fotoğrafı Nasıl Çekilir?​

Ekran fotoğrafı çekmek için aynı anda Güç ve Ana Ekran tuşlarına basın.
Ekran görüntüsü almak için Güç ve Sesi Kısma tuşlarına birlikte basın.
Ekran görüntüsüne ulaşmak için Fotoğraflar uygulamasını açın ve Ekran Görüntüleri albümüne gidin.
Ekran görüntüsünü düzenlemek için Fotoğraflar uygulamasında düzenleme araçlarını kullanabilirsiniz.
Ekran fotoğrafını paylaşmak için Fotoğraflar uygulamasında paylaşma seçeneklerini kullanabilirsiniz.

Ekran fotoğrafı çekmek için aynı anda Güç ve Ana Ekran tuşlarına basın.
Ekran görüntüsü almak için Güç ve Sesi Kısma tuşlarına birlikte basın.
Ekran görüntüsüne ulaşmak için Fotoğraflar uygulamasını açın ve Ekran Görüntüleri albümüne gidin.
Ekran görüntüsünü düzenlemek için Fotoğraflar uygulamasında düzenleme araçlarını kullanabilirsiniz.
Ekran fotoğrafını paylaşmak için Fotoğraflar uygulamasında paylaşma seçeneklerini kullanabilirsiniz.

Üst Alt