Açıköğretim Üniversite Puan İstiyor Mu? sorusu, birçok kişinin merak ettiği bir konudur. Açıköğretim üniversitesi, öğrencilerin üniversiteye giriş puanı istemektedir. Bu puan, öğrencilerin başarı durumunu göstermektedir. Açıköğretim üniversitesi, öğrencilerin başvuru yapmadan önce puanlarını kontrol etmelerini önermektedir. Bu sayede, öğrencilerin kabul edilme şansı artmaktadır. Açıköğretim üniversitesi puan istiyor mu sorusuna cevap olarak, evet, üniversite puan istemektedir. Bu nedenle, öğrencilerin puanlarını göz önünde bulundurarak başvuru yapmaları önemlidir. Açıköğretim üniversitesi, öğrencilerin gelecekteki başarılarına katkıda bulunmayı hedeflemektedir.
İçindekiler
Açıköğretim üniversite puan istiyor mu? Bu sorunun cevabı öğrencilerin merak ettiği bir konudur. Açıköğretim üniversitesine kayıt olmak isteyenlerin genellikle puan şartı olup olmadığını öğrenmek istemesi oldukça doğaldır.
Açıköğretim üniversitesine kayıt olmak için herhangi bir sınav puanı şartı bulunmamaktadır. Yani, Açıköğretim üniversitesine başvuruda bulunmak için ÖSYM tarafından yapılan YKS sınavına girmeniz gerekmemektedir. Bu nedenle, Açıköğretim üniversitesine başvuruda bulunmak isteyen herkes başvurabilir.
Açıköğretim üniversite başvurusu nasıl yapılır? Açıköğretim üniversitesine başvuruda bulunmak oldukça basittir. Başvurular genellikle online olarak yapılmaktadır. Başvuru yapmak isteyen öğrenciler, Açıköğretim üniversitesinin resmi internet sitesine girerek başvuru formunu doldurmalıdır. Başvuruda istenen bilgiler genellikle kişisel bilgiler, iletişim bilgileri ve eğitim bilgileridir.
Başvuru için belirli bir tarih aralığı bulunmaktadır. Bu tarihler içinde başvurunuzu yapmanız gerekmektedir. Başvuru süresi genellikle her yıl değişebilir, bu nedenle başvuru tarihlerini takip etmek önemlidir. Başvurunuzu tamamladıktan sonra, başvurunuzun sonucunu öğrenmek için Açıköğretim üniversitesinin internet sitesini takip etmelisiniz.
Açıköğretim üniversitesi hangi programları sunmaktadır? Açıköğretim üniversitesi, çeşitli bölümlerde lisans ve ön lisans programları sunmaktadır. Bu programlar arasında işletme, halkla ilişkiler, kamu yönetimi, bilgisayar programcılığı, bankacılık ve sigortacılık gibi birçok farklı alan bulunmaktadır.
Açıköğretim üniversitesinin sunduğu programlara başvuruda bulunmak için öncelikle başvuru şartlarını ve gerekliliklerini kontrol etmeniz önemlidir. Başvuru yapmak istediğiniz programa uygun olduğunuzdan emin olmalısınız. Başvuru süreci hakkında daha fazla bilgi almak için Açıköğretim üniversitesinin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Açıköğretim üniversitesi mezunları iş bulabilir mi? Açıköğretim üniversitesi mezunları, diğer üniversite mezunları gibi iş bulma imkanına sahiptir. İşverenler genellikle mezunların aldıkları eğitim ve sahip oldukları yeteneklere odaklanır.
Açıköğretim üniversitesi mezunları, aldıkları eğitimlerle birçok farklı sektörde iş bulabilirler. Önemli olan, mezunların kendilerini geliştirmeleri, staj deneyimi kazanmaları ve iş arama sürecine aktif bir şekilde katılmalarıdır. Ayrıca, mezunların iletişim becerilerini geliştirmeleri ve işverenlere kendilerini doğru bir şekilde ifade etmeleri de önemlidir.
Açıköğretim üniversitesi harç ücretleri ne kadardır? Açıköğretim üniversitesinde öğrenim görmek isteyen öğrencilerden her yıl belirli bir harç ücreti talep edilmektedir. Harç ücretleri her yıl güncellenir ve değişebilir, bu nedenle güncel ücretleri öğrenmek için Açıköğretim üniversitesinin resmi internet sitesini ziyaret etmelisiniz.
Harç ücretleri, öğrencinin aldığı ders sayısına ve programına göre değişiklik gösterebilir. Öğrenciler, belirlenen tarihler içinde harç ücretlerini ödemek zorundadır. Harç ücretlerini ödemeyen öğrenciler genellikle ders kaydı yaptıramazlar ve sınavlara giremezler. Bu nedenle, harç ücretlerini düzenli olarak takip etmek ve ödemek önemlidir.
Açıköğretim üniversitesi sınavları nasıl yapılmaktadır? Açıköğretim üniversitesinde sınavlar genellikle yüz yüze yapılmaktadır. Sınavlar, öğrencinin bulunduğu ilde belirlenen sınav merkezlerinde gerçekleştirilir. Sınav tarihleri ve yerleri Açıköğretim üniversitesinin resmi internet sitesinde duyurulur.
Sınavlar genellikle çoktan seçmeli sorulardan oluşur. Öğrenciler, belirli bir süre içinde sınav sorularını cevaplamak zorundadır. Sınav sonuçları, Açıköğretim üniversitesinin internet sitesinden duyurulur. Sınavlara girecek öğrencilerin sınav tarihlerini takip etmeleri ve gerekli hazırlıkları yapmaları önemlidir.
Açıköğretim üniversitesi ders malzemeleri nasıl temin edilir? Açıköğretim üniversitesinde eğitim gören öğrenciler, ders malzemelerini genellikle posta yoluyla temin ederler. Ders malzemeleri, öğrencilerin belirttiği adreslere gönderilir.
Ders malzemeleri genellikle kitaplar, dökümanlar ve online kaynaklardan oluşur. Öğrenciler, derslerine göre belirlenen ders malzemelerini düzenli olarak takip etmelidir. Ayrıca, ders malzemelerini kaybetmemek ve düzenli bir şekilde kullanmak da önemlidir. Ders malzemeleri hakkında daha fazla bilgi almak için Açıköğretim üniversitesinin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Açıköğretim üniversitesi intibak dönemi nedir? Açıköğretim üniversitesine başvuran öğrencilerden daha önce başka bir üniversitede eğitim görmüş olanlar, intibak dönemine tabi tutulurlar. İntibak dönemi, öğrencilerin daha önce aldıkları derslerin Açıköğretim üniversitesi programına uygunluğunu belirlemek için yapılan bir süreçtir.
İntibak dönemi, öğrencilerin daha önce aldıkları derslerin denklikleri ve muafiyetleri hakkında bilgi almak için yapılan bir süreçtir. Bu süreçte, öğrencilerin daha önce aldıkları derslerin içerikleri ve kredileri incelenir. İntibak dönemi hakkında daha fazla bilgi almak için Açıköğretim üniversitesinin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Açıköğretim üniversitesi internet sitesi üzerinden hangi işlemler yapılabilir? Açıköğretim üniversitesinin resmi internet sitesi, öğrencilerin birçok işlemi kolaylıkla gerçekleştirebilecekleri bir platformdur.
Öğrenciler, Açıköğretim üniversitesi internet sitesi üzerinden ders kaydı yapabilir, sınav tarihlerini ve yerlerini öğrenebilir, sınav sonuçlarını takip edebilir, harç ücretlerini ödeyebilir, ders malzemelerini takip edebilir ve diğer birçok önemli işlemi gerçekleştirebilir. Açıköğretim üniversitesi internet sitesini düzenli olarak takip etmek ve gerekli işlemleri yapmak önemlidir.
Açıköğretim üniversitesi öğrenci işleri iletişim bilgileri nelerdir? Açıköğretim üniversitesinde öğrenci işleri ile ilgili herhangi bir sorunuz veya sorununuz olduğunda iletişime geçebileceğiniz birimler bulunmaktadır.
Açıköğretim üniversitesi öğrenci işleri iletişim bilgileri, genellikle üniversitenin resmi internet sitesinde yer almaktadır. İletişim bilgilerinde telefon numaraları, e-posta adresleri ve iletişim formu gibi seçenekler bulunabilir. Öğrenci işleri birimine ulaşarak sorunlarınızı çözebilir, bilgi alabilir ve destek alabilirsiniz.
Açıköğretim üniversitesi hangi sınavlara girer? Açıköğretim üniversitesine kayıt olmak için herhangi bir sınav şartı bulunmamaktadır. Yani, Açıköğretim üniversitesine başvuruda bulunmak için ÖSYM tarafından yapılan YKS sınavına girmeniz gerekmemektedir.
Ancak, Açıköğretim üniversitesinde öğrencilerin dönem sonu sınavlarına girmesi gerekmektedir. Bu sınavlar, öğrencilerin aldıkları derslerin değerlendirilmesi için yapılan sınavlardır. Sınav tarihleri ve yerleri Açıköğretim üniversitesinin resmi internet sitesinde duyurulur.
Açıköğretim üniversitesi ders seçimi nasıl yapılır? Açıköğretim üniversitesinde ders seçimi genellikle online olarak yapılır. Ders seçimi için belirli bir tarih aralığı bulunur ve öğrenciler bu tarihler içinde derslerini seçmek zorundadır.
Ders seçimi yaparken, öğrencilerin almak istedikleri dersleri ve ders programlarını dikkate almaları önemlidir. Ayrıca, derslerin kontenjan durumunu ve uygun olduğu zaman dilimlerini kontrol etmek de önemlidir. Ders seçimi hakkında daha fazla bilgi almak için Açıköğretim üniversitesinin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Açıköğretim üniversitesi yarıyıl tatilleri ne zaman yapılır? Açıköğretim üniversitesinde yarıyıl tatilleri, genellikle diğer üniversitelerle aynı dönemlerde yapılmaktadır. Yarıyıl tatilleri, öğrencilerin derslerden bir süreliğine ara vererek dinlenmeleri ve hazırlık yapmaları için önemlidir.
Yarıyıl tatilleri genellikle kış döneminde ve yaz döneminde olmak üzere iki kez yapılır. Tatil tarihleri, Açıköğretim üniversitesinin resmi internet sitesinde duyurulur. Tatil süresince öğrenciler, dinlenmelerinin yanı sıra eksikleri olan konuları tekrar edebilir ve gelecek döneme hazırlık yapabilirler.
Açıköğretim üniversitesi staj yapma zorunluluğu var mıdır? Açıköğretim üniversitesinde staj yapma zorunluluğu, öğrencinin aldığı program ve bölüme göre değişiklik gösterebilir.
Bazı programlar, öğrencilerin mezuniyet için belirli bir süre staj yapmasını şart koşabilir. Staj yapma zorunluluğu olan programlarda, öğrenciler belirli bir süre staj yaparak iş hayatına ve mesleki deneyime sahip olurlar. Staj yapma zorunluluğu hakkında daha fazla bilgi almak için Açıköğretim üniversitesinin ilgili bölümünü veya öğrenci işlerini aramanız önemlidir.
Açıköğretim üniversitesi öğrenci indirimleri nelerdir? Açıköğretim üniversitesi öğrencilerine çeşitli indirimler sunmaktadır. Öğrenciler, indirimlerden faydalanmak için belirli şartları sağlamaları gerekmektedir.
Öğrenci indirimleri genellikle yemekhane ücretlerinde, ulaşım ücretlerinde ve bazı etkinliklerde
Açıköğretim üniversitesi kayıt için herhangi bir puan istememektedir.
Kayıt için lise veya dengi bir okuldan mezun olmak yeterlidir.
Açıköğretim üniversitesine sınavsız başvuru yapabilirsiniz.
Açıköğretim üniversitesi, esnek zamanlı bir eğitim imkanı sunar.
Öğrenciler, açıköğretim üniversitesinde kendi hızlarında ilerleyebilirler.
İçindekiler
Açıköğretim Üniversite Puan İstiyor Mu?
Açıköğretim üniversite puan istiyor mu? Bu sorunun cevabı öğrencilerin merak ettiği bir konudur. Açıköğretim üniversitesine kayıt olmak isteyenlerin genellikle puan şartı olup olmadığını öğrenmek istemesi oldukça doğaldır.Açıköğretim üniversitesine kayıt olmak için herhangi bir sınav puanı şartı bulunmamaktadır. Yani, Açıköğretim üniversitesine başvuruda bulunmak için ÖSYM tarafından yapılan YKS sınavına girmeniz gerekmemektedir. Bu nedenle, Açıköğretim üniversitesine başvuruda bulunmak isteyen herkes başvurabilir.
Açıköğretim Üniversite Başvurusu Nasıl Yapılır?
Açıköğretim üniversite başvurusu nasıl yapılır? Açıköğretim üniversitesine başvuruda bulunmak oldukça basittir. Başvurular genellikle online olarak yapılmaktadır. Başvuru yapmak isteyen öğrenciler, Açıköğretim üniversitesinin resmi internet sitesine girerek başvuru formunu doldurmalıdır. Başvuruda istenen bilgiler genellikle kişisel bilgiler, iletişim bilgileri ve eğitim bilgileridir.Başvuru için belirli bir tarih aralığı bulunmaktadır. Bu tarihler içinde başvurunuzu yapmanız gerekmektedir. Başvuru süresi genellikle her yıl değişebilir, bu nedenle başvuru tarihlerini takip etmek önemlidir. Başvurunuzu tamamladıktan sonra, başvurunuzun sonucunu öğrenmek için Açıköğretim üniversitesinin internet sitesini takip etmelisiniz.
Açıköğretim Üniversitesi Hangi Programları Sunmaktadır?
Açıköğretim üniversitesi hangi programları sunmaktadır? Açıköğretim üniversitesi, çeşitli bölümlerde lisans ve ön lisans programları sunmaktadır. Bu programlar arasında işletme, halkla ilişkiler, kamu yönetimi, bilgisayar programcılığı, bankacılık ve sigortacılık gibi birçok farklı alan bulunmaktadır.Açıköğretim üniversitesinin sunduğu programlara başvuruda bulunmak için öncelikle başvuru şartlarını ve gerekliliklerini kontrol etmeniz önemlidir. Başvuru yapmak istediğiniz programa uygun olduğunuzdan emin olmalısınız. Başvuru süreci hakkında daha fazla bilgi almak için Açıköğretim üniversitesinin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Açıköğretim Üniversitesi Mezunları İş Bulabilir Mi?
Açıköğretim üniversitesi mezunları iş bulabilir mi? Açıköğretim üniversitesi mezunları, diğer üniversite mezunları gibi iş bulma imkanına sahiptir. İşverenler genellikle mezunların aldıkları eğitim ve sahip oldukları yeteneklere odaklanır.Açıköğretim üniversitesi mezunları, aldıkları eğitimlerle birçok farklı sektörde iş bulabilirler. Önemli olan, mezunların kendilerini geliştirmeleri, staj deneyimi kazanmaları ve iş arama sürecine aktif bir şekilde katılmalarıdır. Ayrıca, mezunların iletişim becerilerini geliştirmeleri ve işverenlere kendilerini doğru bir şekilde ifade etmeleri de önemlidir.
Açıköğretim Üniversitesi Harç Ücretleri Ne Kadardır?
Açıköğretim üniversitesi harç ücretleri ne kadardır? Açıköğretim üniversitesinde öğrenim görmek isteyen öğrencilerden her yıl belirli bir harç ücreti talep edilmektedir. Harç ücretleri her yıl güncellenir ve değişebilir, bu nedenle güncel ücretleri öğrenmek için Açıköğretim üniversitesinin resmi internet sitesini ziyaret etmelisiniz.Harç ücretleri, öğrencinin aldığı ders sayısına ve programına göre değişiklik gösterebilir. Öğrenciler, belirlenen tarihler içinde harç ücretlerini ödemek zorundadır. Harç ücretlerini ödemeyen öğrenciler genellikle ders kaydı yaptıramazlar ve sınavlara giremezler. Bu nedenle, harç ücretlerini düzenli olarak takip etmek ve ödemek önemlidir.
Açıköğretim Üniversitesi Sınavları Nasıl Yapılmaktadır?
Açıköğretim üniversitesi sınavları nasıl yapılmaktadır? Açıköğretim üniversitesinde sınavlar genellikle yüz yüze yapılmaktadır. Sınavlar, öğrencinin bulunduğu ilde belirlenen sınav merkezlerinde gerçekleştirilir. Sınav tarihleri ve yerleri Açıköğretim üniversitesinin resmi internet sitesinde duyurulur.Sınavlar genellikle çoktan seçmeli sorulardan oluşur. Öğrenciler, belirli bir süre içinde sınav sorularını cevaplamak zorundadır. Sınav sonuçları, Açıköğretim üniversitesinin internet sitesinden duyurulur. Sınavlara girecek öğrencilerin sınav tarihlerini takip etmeleri ve gerekli hazırlıkları yapmaları önemlidir.
Açıköğretim Üniversitesi Ders Malzemeleri Nasıl Temin Edilir?
Açıköğretim üniversitesi ders malzemeleri nasıl temin edilir? Açıköğretim üniversitesinde eğitim gören öğrenciler, ders malzemelerini genellikle posta yoluyla temin ederler. Ders malzemeleri, öğrencilerin belirttiği adreslere gönderilir.Ders malzemeleri genellikle kitaplar, dökümanlar ve online kaynaklardan oluşur. Öğrenciler, derslerine göre belirlenen ders malzemelerini düzenli olarak takip etmelidir. Ayrıca, ders malzemelerini kaybetmemek ve düzenli bir şekilde kullanmak da önemlidir. Ders malzemeleri hakkında daha fazla bilgi almak için Açıköğretim üniversitesinin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Açıköğretim Üniversitesi İntibak Dönemi Nedir?
Açıköğretim üniversitesi intibak dönemi nedir? Açıköğretim üniversitesine başvuran öğrencilerden daha önce başka bir üniversitede eğitim görmüş olanlar, intibak dönemine tabi tutulurlar. İntibak dönemi, öğrencilerin daha önce aldıkları derslerin Açıköğretim üniversitesi programına uygunluğunu belirlemek için yapılan bir süreçtir.İntibak dönemi, öğrencilerin daha önce aldıkları derslerin denklikleri ve muafiyetleri hakkında bilgi almak için yapılan bir süreçtir. Bu süreçte, öğrencilerin daha önce aldıkları derslerin içerikleri ve kredileri incelenir. İntibak dönemi hakkında daha fazla bilgi almak için Açıköğretim üniversitesinin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Açıköğretim Üniversitesi İnternet Sitesi Üzerinden Hangi İşlemler Yapılabilir?
Açıköğretim üniversitesi internet sitesi üzerinden hangi işlemler yapılabilir? Açıköğretim üniversitesinin resmi internet sitesi, öğrencilerin birçok işlemi kolaylıkla gerçekleştirebilecekleri bir platformdur.Öğrenciler, Açıköğretim üniversitesi internet sitesi üzerinden ders kaydı yapabilir, sınav tarihlerini ve yerlerini öğrenebilir, sınav sonuçlarını takip edebilir, harç ücretlerini ödeyebilir, ders malzemelerini takip edebilir ve diğer birçok önemli işlemi gerçekleştirebilir. Açıköğretim üniversitesi internet sitesini düzenli olarak takip etmek ve gerekli işlemleri yapmak önemlidir.
Açıköğretim Üniversitesi Öğrenci İşleri İletişim Bilgileri Nelerdir?
Açıköğretim üniversitesi öğrenci işleri iletişim bilgileri nelerdir? Açıköğretim üniversitesinde öğrenci işleri ile ilgili herhangi bir sorunuz veya sorununuz olduğunda iletişime geçebileceğiniz birimler bulunmaktadır.Açıköğretim üniversitesi öğrenci işleri iletişim bilgileri, genellikle üniversitenin resmi internet sitesinde yer almaktadır. İletişim bilgilerinde telefon numaraları, e-posta adresleri ve iletişim formu gibi seçenekler bulunabilir. Öğrenci işleri birimine ulaşarak sorunlarınızı çözebilir, bilgi alabilir ve destek alabilirsiniz.
Açıköğretim Üniversitesi Hangi Sınavlara Girer?
Açıköğretim üniversitesi hangi sınavlara girer? Açıköğretim üniversitesine kayıt olmak için herhangi bir sınav şartı bulunmamaktadır. Yani, Açıköğretim üniversitesine başvuruda bulunmak için ÖSYM tarafından yapılan YKS sınavına girmeniz gerekmemektedir.Ancak, Açıköğretim üniversitesinde öğrencilerin dönem sonu sınavlarına girmesi gerekmektedir. Bu sınavlar, öğrencilerin aldıkları derslerin değerlendirilmesi için yapılan sınavlardır. Sınav tarihleri ve yerleri Açıköğretim üniversitesinin resmi internet sitesinde duyurulur.
Açıköğretim Üniversitesi Ders Seçimi Nasıl Yapılır?
Açıköğretim üniversitesi ders seçimi nasıl yapılır? Açıköğretim üniversitesinde ders seçimi genellikle online olarak yapılır. Ders seçimi için belirli bir tarih aralığı bulunur ve öğrenciler bu tarihler içinde derslerini seçmek zorundadır.Ders seçimi yaparken, öğrencilerin almak istedikleri dersleri ve ders programlarını dikkate almaları önemlidir. Ayrıca, derslerin kontenjan durumunu ve uygun olduğu zaman dilimlerini kontrol etmek de önemlidir. Ders seçimi hakkında daha fazla bilgi almak için Açıköğretim üniversitesinin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Açıköğretim Üniversitesi Yarıyıl Tatilleri Ne Zaman Yapılır?
Açıköğretim üniversitesi yarıyıl tatilleri ne zaman yapılır? Açıköğretim üniversitesinde yarıyıl tatilleri, genellikle diğer üniversitelerle aynı dönemlerde yapılmaktadır. Yarıyıl tatilleri, öğrencilerin derslerden bir süreliğine ara vererek dinlenmeleri ve hazırlık yapmaları için önemlidir.Yarıyıl tatilleri genellikle kış döneminde ve yaz döneminde olmak üzere iki kez yapılır. Tatil tarihleri, Açıköğretim üniversitesinin resmi internet sitesinde duyurulur. Tatil süresince öğrenciler, dinlenmelerinin yanı sıra eksikleri olan konuları tekrar edebilir ve gelecek döneme hazırlık yapabilirler.
Açıköğretim Üniversitesi Staj Yapma Zorunluluğu Var Mıdır?
Açıköğretim üniversitesi staj yapma zorunluluğu var mıdır? Açıköğretim üniversitesinde staj yapma zorunluluğu, öğrencinin aldığı program ve bölüme göre değişiklik gösterebilir.Bazı programlar, öğrencilerin mezuniyet için belirli bir süre staj yapmasını şart koşabilir. Staj yapma zorunluluğu olan programlarda, öğrenciler belirli bir süre staj yaparak iş hayatına ve mesleki deneyime sahip olurlar. Staj yapma zorunluluğu hakkında daha fazla bilgi almak için Açıköğretim üniversitesinin ilgili bölümünü veya öğrenci işlerini aramanız önemlidir.
Açıköğretim Üniversitesi Öğrenci İndirimleri Nelerdir?
Açıköğretim üniversitesi öğrenci indirimleri nelerdir? Açıköğretim üniversitesi öğrencilerine çeşitli indirimler sunmaktadır. Öğrenciler, indirimlerden faydalanmak için belirli şartları sağlamaları gerekmektedir.Öğrenci indirimleri genellikle yemekhane ücretlerinde, ulaşım ücretlerinde ve bazı etkinliklerde
Açıköğretim Üniversite Puan İstiyor Mu?
Açıköğretim Üniversite Puan İstiyor Mu? |
Açıköğretim üniversitesine kayıt olmak için herhangi bir puan şartı bulunmamaktadır. |
Kayıt için sadece lise veya dengi bir okuldan mezun olmak yeterlidir. |
Açıköğretim üniversitesinde eğitim almak için sınavsız başvuru yapabilirsiniz. |
Açıköğretim üniversitesi, öğrencilerine esnek zamanlı bir eğitim imkanı sunar. |
Açıköğretim üniversitesinde öğrenciler, kendi hızlarında ilerleyebilirler. |
Açıköğretim üniversitesi kayıt için herhangi bir puan istememektedir.
Kayıt için lise veya dengi bir okuldan mezun olmak yeterlidir.
Açıköğretim üniversitesine sınavsız başvuru yapabilirsiniz.
Açıköğretim üniversitesi, esnek zamanlı bir eğitim imkanı sunar.
Öğrenciler, açıköğretim üniversitesinde kendi hızlarında ilerleyebilirler.