Son konular

Adak

SoruCevap

Yeni Üye
Tepkime
58
Coin
256,936
Ruyada bir şey adamak yahut adadığı bir şeyi kurban keserek yahut başka bir surette yerine getirmek verilen sozu tutmaya, korkudan emin olmaya, fayda ve menfaate yahu oruc tutmaya delalet ederRuyada adak adamak, kişinin sorunlarını cozmek icin yardım beklediğine işarettir Kişi sorunu cozulduğunde adağını mutlaka yerine getirmelidirRuyada adak gormek bazen hayra, bazen serre yorumlanir Ruyada bir adak icin bir suruden adaklik hayvan aldiginizi gormek, verilen bir sozun yerine getirilecegine; aldiginiz adagi kesip dagitmadiginizi gormek, zekatinizi eksik verdiginize; size verilen bir adak etinden yediginizi gormek, biri hakkinda kotu sozler soylediginize; sizin adak etinden dagittiginizi gormek, gunahlarinizin affedilecegine delalet ederRuyasında adak adadığını goren insan, bir sorunun hallolması icin başkasından yardım beklemektedir Yani durumu kendi gayretiyle duzeltemeyeceğine inanırRuyasında adak adadığını goren insan, bir sorunun hallolması icin başkasından yardım beklemektedir Yani durumu kendi gayretiyle duzeltemeyeceğine inanır

Üst Alt