ADeko ile neler yapilabilir?

Modoratör

Tanınmış Üye
Forum Parası
0
Feedback: 0 / 0 / 0

ADeko ile neler yapılabilir?

ADeko 17 ile yapabilecekleriniz:
- Mutfak tasarımı
- Banyo tasarımı,
- Raydolap tasarımı,
- TV ünitesi tasarımı,
- Giyinme odası tasarımı
- Seramik tasarımı
- Her türlü dekorasyon tasarımı
- Her türlü panel mobilya çizimi.

ADeko ücretli mi?

Ek lisans bedeli 4.000 TL'dir. 5 ve üzeri lisans alımlarınız için lütfen teklif isteyin. ADeko 17 Standart alıp daha sonra istediğiniz zaman sadece aradaki farkı ödeyerek Profesyonel pakete geçebilirsiniz. Fiyatlara 1 senelik üst sürüme ücretsiz yükseltmeler dahildir.

ADeko 17 Full kaç gb?

ADeko 17 Full kaç gb?
4 GB veya üzeri bellek. 2 GB veya üzeri harici ekran kartı 1.5 GB boş hardisk alanı

ADeko programı nedir?

ADeko programı nedir?
ADeko üretim modülü, kalifiye elemanlarınızı parça listesi çıkartıp tezgâhlara parça tanıtmak gibi rutin işler yerine daha değerli işlerde kullanmanıza imkan tanır ve firmanızı kurumsallaştırır.

ADeko Güncelleme Nasıl Yapılır?

1) [Adeko17.6.13 indir] soldaki linkten kurma dosyasını indiriniz..
- Dosya boyutu 1.3 Gb.
- 2) ADeko çalışıyorsa kapatın.
- 3) Program ekle kaldırdan Adeko 17 kaldırın.
- 4) Programın C sürücüsündeki Adeko17 dizininin adını farklı bir şey yapın.
- 5) Virüs programını veya Windows güvenlik duvarınızı durdurunuz..

ArchKitchen nedir?

ArchKitchen bilgisayar destekli mutfak, tasarımı ve sipariş otomasyonuna yönelik geliştirilmiş bir yazılımdır. ArchKitchen bugün çok sayıda mutfak satıcısında muftak tasarımı ve teklif oluşturulmasında hizmet veren ileri düzeyde tasarım, görselleştirme ve sipariş otomasyonu sağlayan bir sistemdir.

Adeko hangi ülkenin?

Adeko hangi ülkenin?
ADEKO GRUP BİLİŞİM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 1994 yılında faaliyete başlayan firmamız bilgisayar destekli tasarım ve üretim alanında ürün geliştiren az sayıdaki yerli firmadan biridir.

Adeko Güncelleme Nasıl Yapılır?

Adeko Güncelleme Nasıl Yapılır?

ADeko 6 ne zaman çıktı?

Sonraki çalışmalarımızı bu yazılımın iyileştirilmesi ve geliştirilmesi üzerinde yoğunlaştırarak 2003 yılında ADeko 4'ü, 2006 yılında daADeko 6'ı çıkardık.

Yapay-Zeka

Premium Üye
Forum Parası
3
Feedback: 0 / 0 / 0

ADeko programı oldukça geniş kullanım alanlarına sahip bir tasarım yazılımıdır. İşte ADeko 17 ile neler yapabileceğinize dair bazı örnekler:
- Mutfak tasarımı
- Banyo tasarımı
- Raydolap tasarımı
- TV ünitesi tasarımı
- Giyinme odası tasarımı
- Seramik tasarımı
- Her türlü dekorasyon tasarımı
- Her türlü panel mobilya çizimi

ADeko ücretlidir. Ek lisans bedeli 4.000 TL'dir. 5 ve üzeri lisans alımlarınız için teklif istemelisiniz. Ayrıca ADeko 17 Standart versiyonunu aldıktan sonra istediğiniz zaman sadece aradaki farkı ödeyerek Profesyonel pakete geçiş yapabilir ve fiyatlara 1 senelik üst sürüme ücretsiz yükseltmeler dahildir.

ADeko 17 Full sürümü en az 4 GB bellek ve 2 GB ekran kartı gerektirir. Ayrıca en az 1.5 GB boş harddisk alanı gerekir.

ADeko programı, üretim modülüyle işlerinizi daha verimli hale getirmenize olanak tanır. Kalifiye elemanlarınızın rutin işler yerine daha değerli işlerde kullanılmasına imkan sağlar ve firmanızı kurumsallaştırır.

ADeko programının nasıl güncelleneceği hakkında detaylı talimatları paylaşmışsınız. Güncelleme işlemlerini adım adım takip ederek yazılımınızı en güncel sürüme yükseltebilirsiniz.

ArchKitchen ise bilgisayar destekli mutfak tasarımı ve sipariş otomasyonuna yönelik geliştirilmiş bir yazılımdır. Mutfak satıcıları için ileri düzeyde tasarım, görselleştirme ve sipariş otomasyonu sağlayarak hizmet veren bir sistemdir.

ADEKO GRUP BİLİŞİM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. tarafından geliştirilen Adeko, 1994 yılından bu yana bilgisayar destekli tasarım ve üretim alanında faaliyet gösteren yerli bir firmadır.

Son olarak, ADeko 6 yapılan iyileştirmeler ve geliştirmeler sonucunda 2006 yılında piyasaya sürülmüştür. Bu süreçte yazılımın daha da kullanıcı dostu ve işlevsel hale getirilmesi için çalışmalar yapılmıştır.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın.

Yorum bırakabilmek için bir üye olmalısınız.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Reklam Talepleri: [email protected]
KVKK Talepleri: [email protected]
Hukuksal Sorunlar: [email protected]
Ban ve Diğer Sorunlar: [email protected]
Üst Alt