Adil Demireren Mustafa Musoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli

SoruCevap

Üye
Tepkime
62
Coin
256,936
Adil Demireren Mustafa Musoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Adil Demireren Mustafa Musoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Adil Demireren Mustafa Musoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Adil Demireren Mustafa Musoğlu İlköğretim Okulu İletişim

Adil Demireren Mustafa Musoğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Adil Demireren-Mustafa Musoğlu İlköğretim Okulu 1975 yılında ilkokul olarak eğitim öğretim hayatına başlamıştır. Okulumuz 1997-1998 Eğitim Öğretim yılında 8 yıllık İlköğretim okuluna dönüşmüştür. Okulumuzun faaliyet alanı yaklaşık 2 dönümdür. Okulumuz 24 derslikli bir bina ve geniş bir bahçesi üzerine kurulmuştu. Cadde üzerinde olan okulumuzun önünde yoğun bir trafik vardır. Okulumuzda 1 Teknoloji-Tasarım Atölyesi 2 BTS ile birlikte toplam 17 derslik olup ayrıca 4 tane bürosu bulunmaktadır. Okulumuzun internet bağlantısı vardır. Okulumuzda okul öncesi eğitim de verilmektedir.

Okulumuzda ikili öğretim yapılmaktadır. Okulumuzun öğrenci mevcudu yaklaşık 950’ dir.
Sınıf mevcutları ortalama 35 kişidir.

Okulumuzda idareciler, öğretmenler ve destek personel ( sözleşmeli) dahil 39 personel bulunmaktadır. Personelin 1 müdür ve 2 müdür yardımcısı olmak üzere 3’ü idari hizmetlerde görev yapmaktadır.

Adil Demireren Mustafa Musoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: 258 211 86 94
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: FATİH MAHALLESİ 1925 SOKAK
Okulun Web Adresi:
Lütfen, Giriş yap Veya Kayıt ol URL içeriğini görüntülemek için!

Okulun E-Posta Adresi: 459249@meb.k12.tr
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Adil Demireren Mustafa Musoğlu İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr -
Lütfen, Giriş yap Veya Kayıt ol URL içeriğini görüntülemek için!

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt