Adriana Lima'dan Türk kadınlarına övgü dolu sözler

SoruCevap

Yeni Üye
Tepkime
57
Coin
256,936
Milyonlarca kişinin peşine düşüp takip ettiği dünyanın en önemli moda haftalarından New York Moda Haftası ’nın makyaj sponsorluğu, bu sene 19kez makyaj trendlerinin belirleyicisi Maybelline New York kadar gerçekleştirildi Moda haftası dahilinde Adriana Lima ile Cansu Akın ve Maybelline New York Makyaj Artisti Yüksek Dağ Kavasoğlu bir araya geldi Maybelline New York ’un global marka yüzü Adriana Lima, mülâkat esnasında Türkiye ve Türk kadınlarına ait düşüncelerini paylaştı Maybelline New York markasına çocuk yaşlardan bu yandan hayran olduğunu ve 10 yıldan fazladır Maybelline New York ’un marka yüzü olmaktan gurur duyduğunu gösteren Lima, “Bütün resim çekimlerinde, jurnal hayatımda, tüm kırmızı halı etkinliklerinde Maybelline New York ürünleri kullanıyorum En sevdiğim Maybelline New York ürünlerinden biri olan Super Stay Matte Ink dudak boyası, kalıcılığı tamamen vazgeçilmezlerim arasına girdi En çok tercih ettiğim kırmızı renklerin 20 Pioneer ve Dancer olduğunu söyleyebilirim Instagramda paylaştığım fotoğrafların pek çoğunda dudak boyası olarak yeniden Super Stay Matte Ink serisinden 15 Lover kullanıyorum Gözümde de çoğunlukla Total Temptation rimel oluyor Total Temptation ve Falsies, verdiği hacimli ve uzun kirpik görünümü ve uzun süre daimi olmasıyla en sevdiğim Maybelline rimel ailesi üyeleri arasında yer alıyor Total Temptation ’ın kokusuna bayılıyorum dedi Görüşmede Türkleri çok sevdiğinden ve Türk kadınlarını fazla beğendiğinden bahseden Adriana Lima, Türk kadınlarının rahat olmalarını ve makyajı sevmelerini takdir ettiğini belirtti Lima, “Türk kadınlarının gözleri öne çıkaran makyajlarını çok beğeniyorum, kadınların kendilerini oldukları gibi kabul ettikleri ve hoş görünmek ve iyi hissetmek için çaba sarfettikleri ülkelerde olmaktan hoşlanıyorum Türkiye ’ye başlangıçta 10 yıl önce geldim ve Istanbul ’u fazla sevdim Yemeklere bayıldım, bilhassa baklava ve kaymak favorimdi Türk kahvesini çok seviyorum Geçtiğimiz günlerde Türk kahvesi yapmayı öğrendim ve evimde Türkiye ’den aldığım Türk kahvesini tüm misafirlerime yapıyorum Lokum da vazgeçilmezlerim arasında dedi uMaybelline New York Hakkındau Maybelline New York, makyaj ürünlerinde geniş bir ürün yelpazesi sunuyor Makyaj trendlerini “Podyumlardan Sokaklara taşıyan Maybelline New York, renkler konusunda uzmanlığı ile birbirinden bambaşka makyaj deneyimleri yaşatıyor Dinamik, genç ve trendsetter Maybelline New York, tüketicilerimizi öbür makyaj uygulamaları konusunda bilgilendirmeye; bunu yaparken de markanın belli başlı değerleri olan şehirli, orijinal ve özgürlük duruşundan kopmamaya itina gösteriyor sizlere bilgilihocamcom farkıyla sunulmuştur

Üst Alt