Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Ağaçlı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Ağaçlı İlköğretim Okulu Resimleri - Ağaçlı İlköğretim Okulu Hakkında
Kurum Bilgileri
Kurum Kodu 423231
Öğretim Şekli Normal Öğretim
Kurum Türü İlköğretim Okulu
Ağaçlı İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ağaçlı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ağaçlı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ağaçlı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Ağaçlı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: AĞAÇLI İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: AĞAÇLI KÖYÜ
Telefon Numarası: 2565111647
Faks Numarası:Bilgi Yok
E-mail Adresi :Bilgi Yok
Web Adresi:Ağaçlı İlköğretim Okulu
Söke MEM e-kunye:Ağaçlı İlköğretim Okulu
Kaynak : webrehberi.biz -
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz.
Kurum Bilgileri
Kurum Kodu 423231
Öğretim Şekli Normal Öğretim
Kurum Türü İlköğretim Okulu
Ağaçlı İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ağaçlı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ağaçlı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ağaçlı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Ağaçlı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: AĞAÇLI İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: AĞAÇLI KÖYÜ
Telefon Numarası: 2565111647
Faks Numarası:Bilgi Yok
E-mail Adresi :Bilgi Yok
Web Adresi:Ağaçlı İlköğretim Okulu
Söke MEM e-kunye:Ağaçlı İlköğretim Okulu
Kaynak : webrehberi.biz -
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz.