Ahmet Maranki Elma Cayı Tarifi: Ahmet Maranki elma cayının her gun mutlaka tuketilmesi gerektiğini vurguluyor Elma cayı tarifi ile siz de taze olarak elma cayınızı hazırlayabilir ve vucudumuz icin son derece onemli olan bu besini icebilirsiniz
Ahmet Maranki Elma Cayı Tarifi
Ahmet Maranki elma cayının her gun mutlaka tuketilmesi gerektiğini vurguluyor Elma cayı tarifi ile siz de taze olarak elma cayınızı hazırlayabilir ve vucudumuz icin son derece onemli olan bu besini icebilirsiniz
Elma Cayının Faydaları
*Kolesterolu duşurur
*Damar sertliğine iyi gelir
*Cilde tazelik katar
*Bulantı ve kusmaları onler
*Vucuttaki toksinleri atmada faydalıdır
Elma Ciceklerinden Elma Cayı Hazırlama
İki su bardağı kaynayan suyun icine iki cay kaşığı elma ciceği atın Beş taşım kaynattıktan sonra ateşin altını kapatın ve on dakika demlemeye bırakın Demlendikten sonra elma cayını icin Eğer sade olarak icemiyorsanız bal ile tatlandırabilirsiniz
Elma Kabukları ve Elma Kurusundan Cay Hazırlama
Bir adet kurumuş elma ya da bir adet kabukları soyulmuş elma, iki dilim portakal ve bir dilim limonla birlikte ıslatılmalı, bir gece bekletilmeli Bir sonraki gun karışım ateşte on dakika kaynatılmalı ve her gun bir bardak icilmeli
Ahmet Maranki Zayıflatan Bitki Cayı
4 bardak kadar su icerisine 1 avuc dolusu ince kıyılmış maydanoz konulur Hafif ateşte 2030 dakika kaynatılır Bu zayıflama cayının 1 gun icinde tuketilmesi gerekir
Ihlamur Cayı
1 bardak kaynayan suyun icine 1 kaşık funda ilave edilerek 10 dakika bekletilir Hazırlanan karışım gunde 3 kere tekrarlanarak icilir
Limonlu Soğuk Cay
*1 litre demlenmiş yeşil cay
*Ceyrek su bardağı kadar akcaağac şurubu
*Bir tutam tarcın (B grubu kan grubundaysanız eklememeniz daha doğru)
*Bir tutam zencefil 2 adet misket limonunun suyu
*2 cay kaşığı misket limon kabuğu rendesi
Sıcak haldeki yeşil caya akcaağac şurubunu ilave ederek karıştırın Ardından diğer malzemeleri de ekleyip cayı buz kalıplarına dokerek dondurun Kullanmadan once buz kıracağından gecirip kar haline getirip bardakta limon dilimleriyle birlikte tuketin
h 3Ahmet Maranki elma cayı tarifi
Ahmet Maranki Elma Cayı Tarifi
Ahmet Maranki elma cayının her gun mutlaka tuketilmesi gerektiğini vurguluyor Elma cayı tarifi ile siz de taze olarak elma cayınızı hazırlayabilir ve vucudumuz icin son derece onemli olan bu besini icebilirsiniz
Elma Cayının Faydaları
*Kolesterolu duşurur
*Damar sertliğine iyi gelir
*Cilde tazelik katar
*Bulantı ve kusmaları onler
*Vucuttaki toksinleri atmada faydalıdır
Elma Ciceklerinden Elma Cayı Hazırlama
İki su bardağı kaynayan suyun icine iki cay kaşığı elma ciceği atın Beş taşım kaynattıktan sonra ateşin altını kapatın ve on dakika demlemeye bırakın Demlendikten sonra elma cayını icin Eğer sade olarak icemiyorsanız bal ile tatlandırabilirsiniz
Elma Kabukları ve Elma Kurusundan Cay Hazırlama
Bir adet kurumuş elma ya da bir adet kabukları soyulmuş elma, iki dilim portakal ve bir dilim limonla birlikte ıslatılmalı, bir gece bekletilmeli Bir sonraki gun karışım ateşte on dakika kaynatılmalı ve her gun bir bardak icilmeli
Ahmet Maranki Zayıflatan Bitki Cayı
4 bardak kadar su icerisine 1 avuc dolusu ince kıyılmış maydanoz konulur Hafif ateşte 2030 dakika kaynatılır Bu zayıflama cayının 1 gun icinde tuketilmesi gerekir
Ihlamur Cayı
1 bardak kaynayan suyun icine 1 kaşık funda ilave edilerek 10 dakika bekletilir Hazırlanan karışım gunde 3 kere tekrarlanarak icilir
Limonlu Soğuk Cay
*1 litre demlenmiş yeşil cay
*Ceyrek su bardağı kadar akcaağac şurubu
*Bir tutam tarcın (B grubu kan grubundaysanız eklememeniz daha doğru)
*Bir tutam zencefil 2 adet misket limonunun suyu
*2 cay kaşığı misket limon kabuğu rendesi
Sıcak haldeki yeşil caya akcaağac şurubunu ilave ederek karıştırın Ardından diğer malzemeleri de ekleyip cayı buz kalıplarına dokerek dondurun Kullanmadan once buz kıracağından gecirip kar haline getirip bardakta limon dilimleriyle birlikte tuketin
h 3Ahmet Maranki elma cayı tarifi