Ahmet Taşkın Kimdir - Ahmet Taşkın Biyografisi

SoruCevap

Yeni Üye
Tepkime
52
Coin
256,936
Ahmet Taşkın Kimdir - Ahmet Taşkın Resimleri - Ahmet Taşkın Biyografisi - Ahmet Taşkın Hakkında

Ahmet Taşkın (d. 1965, Trabzon), Türk Yargıtay üyesi ve yazardır.

İlköğretim ve liseyi İstanbul’da okudu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsü'nde yüksek lisans yaptı. 1995 yılında Bolu Cumhuriyet Savcısı olarak göreve başladı. 1998-1999 yılları arasında Pasinler Cumhuriyet Savcılığı görevini yürütürken Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Tetkik Hâkimliğine atandı. 2010 yılında Türkiye Adalet Akademisinde Enformasyon Genel Koordinatörü olarak görev yaparken Yargıtay üyeliğine seçildi.

Bilgisayar programcılığı, network uzmanlığı (CISCO), grafik tasarımcılığı ve office uygulamaları konusunda eğitim aldı. Ceza İnfaz Kurumları ve Tutukevleri Personeli Eğitim Merkezi ile Türkiye Adalet Akademisinde öğretim görevlisi olarak dersler verdi. İngiltere, İspanya, Finlandiya ve Gürcistan’da hukuk, adalet ve eğitim konularında incelemelerde bulundu. Halen Yargıtay üyesi olarak görev yapmaktadır.

Similar threads

• Soru
Ahmet Taşkın Kimdir - Ahmet Taşkın Resimleri - Ahmet Taşkın Biyografisi - Ahmet Taşkın Hakkında Ahmet Taşkın (d. 1965, Trabzon), Türk Yargıtay üyesi ve yazardır. İlköğretim ve liseyi İstanbul’da okudu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. İstanbul Üniversitesi Adli Tıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
14
  • Soru
Ahmet Akyalçın Kimdir - Ahmet Akyalçın Resimleri - Ahmet Akyalçın Biyografisi - Ahmet Akyalçın Hakkında Ahmet Akyalçın, (d. 4 Mart 1949, Afyonkarahisar), Türk bürokrat. 1972 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur. Malatya Pötürge Cumhuriyet Savcılığı, Aydın Bozdoğan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
  • Soru
Ahmet Kahraman Kimdir - Ahmet Kahraman Resimleri - Ahmet Kahraman Biyografisi - Ahmet Kahraman Hakkında Ahmet Kahraman, (d. Menemen, İzmir, Türkiye) Türk hukukçu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. 1990 yılından itibaren Adalet Bakanlığı'nın birimlerinde tetkik hakimi, daire...
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
  • Soru
Ahmet Akyalçın Kimdir - Ahmet Akyalçın Resimleri - Ahmet Akyalçın Biyografisi - Ahmet Akyalçın Hakkında Ahmet Akyalçın, (d. 4 Mart 1949, Afyonkarahisar), Türk bürokrat. 1972 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur. Malatya Pötürge Cumhuriyet Savcılığı, Aydın Bozdoğan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
  • Soru
Ahmet Salih Dal Biyografisi,Ahmet Salih Dal Özgeçmişi,Ahmet Salih Dal Kim,Ahmet Salih Dal Hakkında Bilgi,Ahmet Salih Dal Hayatı,Ahmet Salih Dal Kilis Ahmet Salih Dal (1971 - ....) 02.03.1971 / Kilis doğumlu.1991'de Kilis İmam Hatip Lisesi'nden mezun oldu. Aynı yıl Mısır'a giderek El-Ezher...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Üst Alt