Son konular

Ahmet Tatlı kimdir - Ahmet Tatlı biyografisi

SoruCevap

Yeni Üye
Tepkime
57
Coin
256,936
Ahmet Tatlı kimdir - Ahmet Tatlı hakkında - Ahmet Tatlı resimleri - Ahmet Tatlı biyografisi

Sanatçı İbrahim Tatlıses'in ilk eşi Adalet Durak'tan olan oğlu.Urfada dünyada gelmiştir.
Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı'da şöyle konuştu:

"Pek söyleyecek bir şey yok şu anda. Doktorlarımız devamlı açıklama yapıyor. İtibar etmeniz gereken yer burası. Yorumlar yapılıyor, kırıcı olanlar, iyi olanlar var. Hep doktorlarımız konuştu ama ailenin büyüğü benim, aileden ben açıklama yapıyorum.

İbrahim Bey'in her şeyi takip ediliyor. Çok insan kendine göre yorum yapıyor, en iyi açıklamayı da ayağa kalktığı zaman İbrahim Tatlıses yapacak. Başbakanımıza, cumhurbaşkanımıza, emniyet çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz, herkes bu işin peşinde. Burada ne söyleniyorsa ona inanmanızı istiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin. Sadece İbrahim Tatlıses'in iyi olmasını, yaşamda olmasını düşünüyoruz, başka hiçbir şey düşünmüyoruz. Çocukarı, torunları, kardeşleri, annesi, bacıları var. Başka yerlere düşmemesini istiyoruz bu konunun."

Similar threads

• Soru
Ahmet Tatlı kimdir - Ahmet Tatlı hakkında - Ahmet Tatlı resimleri - Ahmet Tatlı biyografisi Sanatçı İbrahim Tatlıses'in ilk eşi Adalet Durak'tan olan oğlu.Urfada dünyada gelmiştir. Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı'da şöyle konuştu: "Pek söyleyecek bir şey yok şu anda. Doktorlarımız devamlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  • Soru
İdo İbrahim Tatlıses kimdir - İdo Tatlıses hakkında - İdo Tatlıses resimleri - İdo Tatlıses biyografisi - ibrahim Tatlısesin Oğlu ido 1992 yılında doğmuştur. Şanlıurfa’lıdır. Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses’in ve Derya Tuna’nın oğludur.İsviçre’de ünlü okul College du Leman’da eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
  • Soru
İdo İbrahim Tatlıses kimdir - İdo Tatlıses hakkında - İdo Tatlıses resimleri - İdo Tatlıses biyografisi - ibrahim Tatlısesin Oğlu ido 1992 yılında doğmuştur. Şanlıurfa’lıdır. Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses’in ve Derya Tuna’nın oğludur.İsviçre’de ünlü okul College du Leman’da eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
  • Soru
Taylor Swift Kimdir? Biyografisi Taylor Alison Swift (d. 13 Aralık 1989), 11 Grammy ödülü sahibi Amerikalı şarkıcı, şarkı sözü yazarı, oyuncu, yapımcı ve klip yönetmenidir. Wyomissing, Pensilvanya'da büyüdü ve on dört yaşında Nashville, Tennessee'ye taşındıktan sonra country müzikteki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Üst Alt