Akgün İlköğretim Okulu Hakkında - Akgün İlköğretim Okulu Tanıtım - Akgün İlköğretim Okulu Resimleri - Akgün İlköğretim Okulu İletişim
Akgün İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz 1969 da eğitim-öğretime açılan 5 derslik ve 1 öğretmen odası olan eski okul ile 1998 de açılan 3 derslik ve 2 idari oda ile yeni okul ve 2003 yılında anasınıfı,çok amaçlı salon ,kalorifer kazanının bulunduğu prefabrik yapı olmak üzere 3 bölümden oluşmaktadır
Vizyonu
Okulumuzda öğrenme ve öğretmeyi temel ihtiyaç haline getiren, kendine güvenen, çevrenin beklentilerini karşılamada yardımcı olan, öğretme ve öğrenme aşamasında birbirlerine yardımcı olan, doğruları söylemekten korkmayan ve her gün daha iyiye ulaşmak için çalışan bireyler yetiştirmektir.
Misyonu
Biz… Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilmek, beceriler kazandırmak için varız.
OKULUN ÖZELLİKLERİ: Normal Gündüzlü Eğitim Yapmaktadır.
ÖĞRENCİ BAŞARILARI: Genel olarak yıllara göre öğrenci başarısı %95 civarında olmaktadır. Öğrenci velileri ile sürekli işbirliği ve öğrencilere rehberlik yapılarak öğrenci başarısını arttırılmasına çalışılmaktadır. Yıllara göre Anadolu Öğretmen Lisesi, Anadolu Lisesi, Sağlık M. Lisesi, Astsubay Yetiştirme Okullarına öğrenci yerleştirilmiştir
BİNANIN ÖZELLİKLERİ:
ISITMA DURUMU :Kaloriferli
AYDINLATMA : Elektrik
SU :Şehir Şebeke suyuna bağlı
KANALİZASYON :Şehir kanalizasyon suyuna bağlı
DERSHANELER :9 Dersliktir
LABARATUVAR : Okulumuzda Fen ve Teknoloji Laboratuarı ve Bilgi Teknolojileri sınıfı yoktur.(1 projeksiyon ve bilgisayarın bulunduğu çok amaçlı salon vardır.)
OKUL SINIF KİTAPLIĞI :Çok amaçlı salon kitaplık olarak kullanılmaktadır.Ayrıca her sınıfta sınıf kitaplıkları vardır.
SPOR SALONU : Yoktur
Toplam öğrenci sayısı : 142
Toplam öğretmen sayısı :1 anasınıfı,5 sınıf,5 branş =11 öğretmen 1 müdür,1 müdür yardımcısı
Akgün İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Dinar
Okulun Telefonu: (272) 364 31 19
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi: [email protected]
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Akgün İlköğretim Okulu Resimleri :
Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr - meb.gov.tr
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
Akgün İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz 1969 da eğitim-öğretime açılan 5 derslik ve 1 öğretmen odası olan eski okul ile 1998 de açılan 3 derslik ve 2 idari oda ile yeni okul ve 2003 yılında anasınıfı,çok amaçlı salon ,kalorifer kazanının bulunduğu prefabrik yapı olmak üzere 3 bölümden oluşmaktadır
Vizyonu
Okulumuzda öğrenme ve öğretmeyi temel ihtiyaç haline getiren, kendine güvenen, çevrenin beklentilerini karşılamada yardımcı olan, öğretme ve öğrenme aşamasında birbirlerine yardımcı olan, doğruları söylemekten korkmayan ve her gün daha iyiye ulaşmak için çalışan bireyler yetiştirmektir.
Misyonu
Biz… Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilmek, beceriler kazandırmak için varız.
OKULUN ÖZELLİKLERİ: Normal Gündüzlü Eğitim Yapmaktadır.
ÖĞRENCİ BAŞARILARI: Genel olarak yıllara göre öğrenci başarısı %95 civarında olmaktadır. Öğrenci velileri ile sürekli işbirliği ve öğrencilere rehberlik yapılarak öğrenci başarısını arttırılmasına çalışılmaktadır. Yıllara göre Anadolu Öğretmen Lisesi, Anadolu Lisesi, Sağlık M. Lisesi, Astsubay Yetiştirme Okullarına öğrenci yerleştirilmiştir
BİNANIN ÖZELLİKLERİ:
ISITMA DURUMU :Kaloriferli
AYDINLATMA : Elektrik
SU :Şehir Şebeke suyuna bağlı
KANALİZASYON :Şehir kanalizasyon suyuna bağlı
DERSHANELER :9 Dersliktir
LABARATUVAR : Okulumuzda Fen ve Teknoloji Laboratuarı ve Bilgi Teknolojileri sınıfı yoktur.(1 projeksiyon ve bilgisayarın bulunduğu çok amaçlı salon vardır.)
OKUL SINIF KİTAPLIĞI :Çok amaçlı salon kitaplık olarak kullanılmaktadır.Ayrıca her sınıfta sınıf kitaplıkları vardır.
SPOR SALONU : Yoktur
Toplam öğrenci sayısı : 142
Toplam öğretmen sayısı :1 anasınıfı,5 sınıf,5 branş =11 öğretmen 1 müdür,1 müdür yardımcısı
Akgün İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Dinar
Okulun Telefonu: (272) 364 31 19
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Okulun E-Posta Adresi: [email protected]
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok